FINALA BRAVO, AI STIL! 29 IUNIE. Cine este ELENA, finalista emisiunii de la Kanal D

FINALA BRAVO, AI STIL! 29 IUNIE.  Elena este una din cele patru finaliste ”Bravo, ai stil!”. 

FINALA BRAVO, AI STIL! 29 IUNIE.  Apreciată mereu de jurați pentru stilul său mereu foarte atent pus la punct, Elena este personal shopper, adică acea persoană care te scutește de zilele petrecute prin zeci de magazine pentru a găsi ținuta perfectă. 

FINALA BRAVO, AI STIL! 29 IUNIE. Elena are un blog dedicat ținutelor, dar și mii de poze pe Instagram, acolo unde urmărită de 36.000 de fani. Intrarea ei în concursul ”Bravo, ai stil” de la Kanal D nu a fost văzută tocmai cu ochi buni, existând critici cu privire la intrarea unui profesionist în emisiune. 

FINALA BRAVO, AI STIL! 29 IUNIE. Elena a demonstrat că știe ce înseamnă stilul, fiind mereu apreciată pentru atenția pe care o acordă ținutelor pe care le prezintă. 

FINALA BRAVO, AI STIL! 29 IUNIE. Despre ea spune are visuri de-o viață. A împlinit 30 de ani în 15 mai și este în zodia Taur. Pe blogul său mai scrie că iubește să lucreze cu oamenii și cu hainele, fiind pasionată de modă și culori. 

FINALA BRAVO, AI STIL! 29 IUNIE. ”Hainele au fost focusul meu de cand ma stiu, de mica mi- a placut sa improvizez, sa modific haine, sa creez ceva nou zi de zi. Imi amintesc ca primeam hainele de la surorile mai mari si le aduceam modificari, sa para noi si unicat. Pentru mine hainele sunt un stil de viata, sunt ca o carte de vizita, prezinta oamenii inainte ca acestia sa vorbeasca. (...) Moda a fost dintotdeauna pasiunea mea, pe care acum doresc sa o impartasesc si cu tine!” este o parte din propria sa descriere de pe blog. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel