Final excepțional la Vocea României. A întors toate cele patru scaune

Vocea Romaniei sezon 9
Vocea Romaniei sezon 9

Etapa audițiilor pe nevăzute de la Vocea României a fost încheiată de momentul excepțional al lui Andi Țolea, un tânăr foarte talentat, cu o poveste de viață emoționantă.

Andi Țolea a încheiat etapa audiților pe nevăzute de la Vocea României, cu o interpretare impresionantă a piesei "Make it rain", ce a întors toate cele patru scaune și i-a provocat pe jurați să se lupte pentru el. 

La 18 ani, Andi are o poveste emoționantă de viață după ce, în urmă cu doi ani, mama lui a murit, răpită de un cancer cu care se lupta de zece ani. 

"Momentul din seara aceasta și ce voi cânta este ceva special, ceva care mă reprezintă, ceva care reprezintă și povestea mea de viață și a mamei mele, reprezintă momentele grele prin care am trecut. Cel mai dificil moment a fost moartea mamei mele, de acum doi ani (...). Nu mai știam ce să facem. Erau momente în care îl auzeam pe tata cum spunea: Ce facem? Deja încercaseră fiecare tratament, fiecare medicament, fieacare mod posibil de vindecare", a povestit Andi.

În onoarea mamei mele

"Înveți să trăiesti cu asta, te obișnuiești că așa s-a întâmplat și trăiești cu asta până la capăt, dar nu poți să treci peste asta, că pleacă  de lângă tine, una dintre cele mai importante persoane din viața ta", a mai adăugat. 

"Mereu mă încuraja să cânt. Spunea că sunt privighetoarea ei. Visul ei a fost să mă vada pe cele mai importante scene. Ăsta este și visul meu, și al tatălui meu. O voi face pentru mine, pentru familia mea și în onoarea mamei mele. Era piesa preferată a mamei mele și a devenit și piesa mea preferată atunci când am ascultat-o", a mai spus el. 

Ce au spus jurații 

Chirilă: "Irina e obraznică. Ai un antrenor obraznic în persoana Irinei, care a ales să se întoarcă prima, dar ai niște prieteni care te vor lăsa singur cu Irina. Noi suntem o iubire și o fraternitate ce nu poți să-ți închipui. Se întoarce unul, se întorc toți, în cazul tău. Irina te manipulează", a glumit el.

Irina: "Imaginează-ți că toți avem echipele deja formate. Eu știu că o să mi-o iau grav. Eu am încălcat niște reguli pentru tine. Îmi place vocea ta, îmi place cum te joci pe note și te aștept să lucrăm pe note. Nu uita că datorită mie ai întors patru scaune"

Smiley: "Ai fost foarte bun. Felul în care ai ales tu să interpretezi piesa este excepțional, ai niște calități foarte clare, de aceea ne-am întors cu toții, ai un timbru special și ai reușit să transmiți sentimentul ăsta al piesei, disperarea cu care ai cântat, ne-a făcut să ne întoarcem de fapt"

După lupte lungi și replici dure ale juraților, Andi a ales să meargă în echipa lui Smiley.

Vezi momentul lui Andi: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel