Urmărește emisiunea live


Filmări Colectiv. Mircea Badea, afirmație puternică despre Raed Arafat

Mircea Badea
Mircea Badea

După darea publicității a unor filmări de la Colectiv, Mircea Badea a făcut un scurt comentariu, dar extrem de important despre Raed Arafat.

"Dacă m-aș afla într-o situație crâncenă, care să necesite intervenția unor salvatori, aș prefera să mă salveze Raed Arafat, nu Vlad Voiculescu”, a zis Mircea Badea la Antena 3.

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a afirmat că îşi va prezenta după comemorarea victimelor de la Colectiv şi după alegerile prezidenţiale punctul de vedere cu privire la înregistrarea video apărută în presă şi a menţionat că are "răspunsuri concrete la toate întrebările care au fost ridicate".

"Având în vedere că se apropie comemorarea Colectiv, un moment emoţional major care trebuie respectat, dar şi faptul că se desfăşoară procesul electoral pentru alegerea preşedintelui României pentru următorii 5 ani, consider că punctul meu de vedere este bine să fie prezentat după aceste evenimente. Eventualele ieşiri publice din partea mea în aceste zile nu vor face decât să aducă un element perturbator al acestor momente. Vă asigur însă că am răspunsuri concrete la toate întrebările care au fost ridicate şi nu voi ezita să le aduc în faţa opiniei publice", a scris Arafat, joi, pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel