Filială USR din judeţul Galaţi, campanie cu un accident mortal: Primăria Şendreni este responsabilă

Filiala USR din localitatea Şendreni, judeţul Galaţi, se foloseşte de un accident rutier produs luni, 26 august, pe raza localităţii, pentru a ataca conducerea Primăriei. Cel puţin asta reiese dintr-un comunicat al filialei, pe Facebook. 

"USR Şendreni atrage atenţia Primăriei Şendreni că este responsabilă pentru un nou accident la OMV Şendreni prin neimplicare în soluţionare. Continuăm să strângem semnături pentru soluţionarea zonei de risc crescut de accidente din intersecţia dintre DN 25 şi DN 2B printr-o Petiţie către toate instituţiile abilitate.

Noi , cetăţenii, prin implicare vom rezolva ceea ce nu pot realiza instituţiile şi administraţia publică locală! Dacă ne vor ignora, dacă nici tragedia de astăzi nu este suficientă, vom trece la măsuri de pichetare a zonei"

Cerem drept la viaţă!", se arată în comunicat. 

Cu toate astea, fiind vorba de intersecţia a două drumuri naţionale, Primăria nu poate interveni. 

USR Şendreni, rectificare după reacţiile internauţilor 

După ce au fost apostrofaţi pentru postare, reprezentanţii filialei USR şi-au cerut scuze şi au anunţat că intenţia nu a fost de a politiza tragedia. 

"Faptul că a avut loc o altă tragedie în acel loc nu poate decât să ne întristeze şi sa ne mobilizeze în toate demersurile legale privind reglementarea situaţiei. Ne exprimăm regretul pentru cele întâmplate şi transmitem gândul nostru pios familiilor celor implicaţi în tragedie.

Departe de noi gândul de a politiza situaţia în altă măsură decât în cea în care urmărim înainte de orice capital politic rezolvarea situaţiei care face ca fiecare dintre noi să fie o potenţială victimă", au mai transmis cei de la USR Şendreni. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel