Fifor, decizie despre Nasra: Va prelua sau nu preşedinţia organizaţiei Cluj

Scutaru Cristina / 09 oct 2019 / 15:43

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, susţine că deputaţii Horia Nasra şi Cornel Itu, care au revenit în partid, vor face echipă cu colegii lor.

În viitoarea şedinţă a Comitetului Executiv Naţional urmează să fie analizată varianta ca Nasra să fie repus în fruntea organizaţiei Cluj.

'Uneori colegii noştri mai răbufnesc, se mai supără. Eu cred că a fost o decizie luată la cald. Între timp, au stat şi au analizat. (...) Mă bucur că s-au întors. Mă refer la deputaţii Itu şi Nasra. Sunt oamenii oameni despre care nu am niciun fel de dubiu că vor reuşi să facă echipă în continuare cu noi', a spus Fifor, miercuri, la Senat, scrie Agerpres.

Întrebat despre revenirea lui Nasra în fruntea organizaţiei PSD Cluj, el a răspuns: 'Cred că e un lucru pe care îl vom discuta în primul Comitet Executiv, alături de colegi'.

Horia Nasra a anunţat, miercuri, că, împreună cu Cornel Itu, se reîntoarce în PSD. 'Stimaţi clujeni, dragi colegi, astăzi m-am întors acasă, în PSD Cluj. Partidul în care am crescut şi în care mi-am petrecut tinereţea are nevoie de mine şi este de datoria mea să fiu alături de colegii şi prietenii mei. Nu am semnat textul moţiunii şi nu o voi vota, la fel şi colegul meu, domnul Cornel Itu. Am fost, suntem şi vom fi oameni de stânga şi nu putem vota această elucubraţie liberală', a scris Nasra, pe Facebook.