Fifor, decizie despre Nasra: Va prelua sau nu preşedinţia organizaţiei Cluj

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, susţine că deputaţii Horia Nasra şi Cornel Itu, care au revenit în partid, vor face echipă cu colegii lor.

În viitoarea şedinţă a Comitetului Executiv Naţional urmează să fie analizată varianta ca Nasra să fie repus în fruntea organizaţiei Cluj.

'Uneori colegii noştri mai răbufnesc, se mai supără. Eu cred că a fost o decizie luată la cald. Între timp, au stat şi au analizat. (...) Mă bucur că s-au întors. Mă refer la deputaţii Itu şi Nasra. Sunt oamenii oameni despre care nu am niciun fel de dubiu că vor reuşi să facă echipă în continuare cu noi', a spus Fifor, miercuri, la Senat, scrie Agerpres.

Întrebat despre revenirea lui Nasra în fruntea organizaţiei PSD Cluj, el a răspuns: 'Cred că e un lucru pe care îl vom discuta în primul Comitet Executiv, alături de colegi'.

Horia Nasra a anunţat, miercuri, că, împreună cu Cornel Itu, se reîntoarce în PSD. 'Stimaţi clujeni, dragi colegi, astăzi m-am întors acasă, în PSD Cluj. Partidul în care am crescut şi în care mi-am petrecut tinereţea are nevoie de mine şi este de datoria mea să fiu alături de colegii şi prietenii mei. Nu am semnat textul moţiunii şi nu o voi vota, la fel şi colegul meu, domnul Cornel Itu. Am fost, suntem şi vom fi oameni de stânga şi nu putem vota această elucubraţie liberală', a scris Nasra, pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel