Fifor, referire la Dragnea și Năstase la Congresul PSD: Cineva în această sală...

Rodica Mitu / 29 iun 2019 / 15:12
Mihai Fifor
Descriere foto: Mihai Fifor

Mihai Fifor, candidat pentru funcția de secretar general al PSD, a afirmat că nu crede că partidul e îngenunchiat, precizând că nu consideră că vreunul dintre participanții la Congres a uitat de foștii lideri ai formațiunii.

„Este foarte complicat să urmezi la cuvânt după Eugen Teodorovici, după Dani Suciu. Până la urmă, despre echipă este vorba în PSD, despre oameni care vin cu inima deschisă în fața dumneavoastră, nu să se bată după vot, ci să arate că pot veni cu idei, solicitând un vot de încredere pentru a putea face parte din cea mai frumoasă echipă, echipa PSD”, a declarat Mihai Fifor, sâmbătă, la Congresul PSD.

A mai spus că PSD trebuie să învețe să vorbească deschis cu oamenii și să își relanseze mesajul pentru a fi mai aproape de cetățeni.

Social-democratul a precizat că nu consideră că PSD și-a uitat liderii. „Nu, nu cred că ne uităm liderii. Eu nu cred că e cineva în această sală care l-a uitat pe Liviu Dragnea, pe Adrian Năstase, stimați colegi. Eu cred că de la fiecare lider am învățat câte ceva și am mers mai departe. Suntem o inimă mare care bate pentru țară", a mai spus Fifor, sâmbătă, la Congres.