Fifor, noi INFORMAȚII despre audierea lui Boc și Berceanu

Foto: Facebook Mihai Fifor
Foto: Facebook Mihai Fifor

Emil Boc este plecat într-o deplasare în China, dar va veni la Comisia parlamentară de anchetă privind alegerile din 2009 săptămâna viitoare, iar Radu Berceanu a confirmat prezenţa la audieri pentru marţi, a declarat preşedintele acestui for, Mihai Fifor. 

"Domnul Emil Boc ne-a comunicat că este într-o deplasare în China şi va veni săptămâna viitoare fără niciun fel de problemă. Săptămâna aceasta începem ziua cu domnul Gheorghe Flutur, o să ne vedem din nou cu domnul Eugen Tomac, cu domnul Radu Berceanu, înţeleg că în cele din urmă a confirmat. Ne gândisem să facem o chetă să putem să-i decontăm cheltuielile de transport, dar înţeleg că totuşi a rezolvat problema financiară şi va veni la comisie. Domnului Videanu i-a fost transmisă invitaţia, nu avem niciun răspuns", a spus Fifor, la Palatul Parlamentului, potrivit Agerpres.

El a adăugat că Radu Berceanu "are un stil special, aparte, de a se exprima în spaţiul public". 

"Pe noi nu ne deranjează. Oricum, mi-a dat o sugestie, poate cândva o să fiu şi bibliotecar, dar deocamdată nu mi-am propus lucrul acesta. Sunt mai multe tipuri de comunicare. Discutăm la telefon în plină instanţă, trimitem SMS-uri pentru că trebuie să te identifici într-un fel anume, se trimit mail-uri, pentru că şi mail-ul este o formă de comunicare, trimitem invitaţii oficiale, urmăm toţi paşii pe care în mod normal trebuie să îi urmezi când faci o astfel de invitaţie", a arătat Fifor, întrebat dacă invitaţiile la comisie se fac prin SMS, aşa cum a afirmat Radu Berceanu. 

Preşedintele Comisiei de anchetă a menţionat că miercuri vor fi chemaţi la audieri Dan Şova şi Dan Radu Ruşanu. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel