Fifor, despre Teodorovici: Prezență exotică, e de apreciat

Mihai Fifor a declarat la Senat că prezenţa lui Eugen Teodorovici în politică este de apreciat, fiind nevoie şi de oameni impetuoşi. Asta deşi a recunoscut că fostul ministru al Finanţelor are "un limbaj colorat". 

"Nu am avut un schimb de replici cu domnul Teodorovici. Nici nu aş fi avut cum, pentru că eu deja plecasem către casă, când înţeleg că domnul Teodorovici a avut, aşa, un moment impetuos, căutându-mă prin partid într-un anume fel. E stilul exotic de a face politică al domnului Teodorovici. N-aş spune că e un cuvânt exotic în PSD. Aş vrea ca de acum încolo PSD să arate aşa cum trebuie, o organizaţie extrem de serioasă cu oameni competenţi care au lucruri foarte bune de făcut pentru ţară. E absolut necesar ca pe eşicherul politic stânga românească să se revigoreze şi să arate că are proiecte viabile pentru români şi pentru România", a afirmat Fifor, miercuri, la Senat.

Relaţii de colegialitate cu Teodorovici

"Eugen Teodorovici este un temperament vulcanic, ştim cu toţii lucrul acesta. Şi atunci când se supără aşa rău, rău, are un limbaj colorat. Nu mă pot supăra pe domnul Teodorovici. E o prezenţă exotică în viaţa politică românească şi e de apreciat lucrul acesta, pentru că e nevoie şi de oameni impetuoşi, aşa cum este Eugen Teodorovici câteodată. Altminteri îl respect, ca şi coleg, şi sunt absolut convins că rămânem în această echipă mare care este PSD", a adăugat Fifor, conform Agerpres. 

Potrivit unor informaţii apărute în spaţiul public, Eugen Teodorovici ar fi avut o reacţie dură la adresa lui Mihai Fifor, marţi seara, după ce acesta ar fi declarat în presă că Teodorovici ar fi demisionat din funcţia de preşedinte executiv al PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel