Fifor, mesaj pentru UDMR din partea lui Dragnea şi Dăncilă

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Mihai Fifor, a spus vineri, la Congresul UDMR de la Cluj, UDMR şi-a câştigat în România, uneori chiar cu sacrificii, renumele de partener corect, pe care te poţi baza, alături de care poţi trece chiar prin furtuni politice. 

"Încrederea pe care o are un partid faţă de partenerii săi reprezintă un capital politic care se construieşte greu şi care se poate pierde la prima încălcare a unei promisiuni. Dvs. v-aţi respectat însă toate promisiunile, v-aţi câştigat cu eforturi şi uneori cu sacrificii acest renume de partener corect, de nădejde, pe care te poţi baza pentru a trece prin cele mai puternice furtuni politice care ar putea apărea în peisajul românesc. Aţi pus mai presus beneficiul pe termen lung al reputaţiei de partener onest şi nu v-aţi lăsat ispitiţi de oferte politice atractive de moment, care sunt convins că v-au fost făcute de-a lungul timpului", a spus Mihai Fifor, în discursul său din deschiderea celui de-al 14-lea congres al UDMR. 

Mesaj din partea lui Liviu Dragnea şi a Vioricăi Dăncilă



Acesta a precizat că atât preşedintele PSD, Liviu Dragnea, cât şi premierul Viorica Dăncilă, care nu au putut onora invitaţia deoarece se află la Madrid, la Congresul Partidului Socialiştilor Europeni, dar şi ceilalţi membri ai formaţiunii social-democrate apreciază colaborarea cu UDMR. Mihai Fifor a recunoscut că, atunci când PSD se afla în opoziţie, iar alte formaţiuni politice se bazau pe sprijinul UDMR, îşi dorea foarte mult o colaborare între cele două formaţiuni, însă întotdeauna UDMR şi-a respectat înţelegerile făcute. 

"Apreciem mai ales onestitatea şi verticalitatea care vă caracterizează şi care s-a putut vedea în toate parteneriatele politice încheiate de-a lungul vremii cu celelalte partide. UDMR este unul dintre partidele care dau sens în cea mai mare măsură expresiei că un cuvânt dat şi o mână strânsă sunt mult mai importante decât orice înţelegere scrisă sau orice contract semnat între părţi", a subliniat Fifor. 

Preşedinte Consiliului Naţional al PSD a asigurat UDMR că sprijinul dintre cele două formaţiuni va fi tot timpul reciproc. 

Vezi şi: Infotrafic 22 februarie. CNAIR, anunţ pentru şoferi

PSD: Președintele Iohannis Bețe-n-Roate tocmai le-a blocat!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel