Fifor - Oprişan, tensiuni la Congresul PSD. Mihai Fifor: Făcătură. Asta s-a întâmplat

Mihai Fifor FOTO AGERPRES
Mihai Fifor FOTO AGERPRES

Mihai Fifor a explicat ce s-a întâmplat la Congresul PSD, după ce Marian Oprişan a fost huiduit şi fluierat şi nu a putut să-şi susţină discursul. 

Mihai Fifor a explicat, în direct la Antena 3, ce s-a întâmplat după momentul amintit mai sus şi a dezminţit informaţiile potrivit cărora ar fi avut un conflict cu Marian Oprişan. Potrivit unor informaţii din presă, Fifor l-ar fi felicitat pe unul dintre cei care l-a huiduit pe Oprișan, spunându-i „Bravo!” și bătându-l pe umăr. Văzându-l pe noul secretar general al PSD pe hol, Oprișan s-a repezit la el să îi ceară socoteală.

„Aveți în față modelul clasic de știre care produce senzaționalul. Mă aflu în zona aceasta apropiată de media și am văzut multe lucruri. Imaginea din sală în care eu stau de vorbă cu un primar, mă rog îl bat pe umăr(...). Eu veneam de la un studio de televiziune de afară, iar cel pe care îl bat pe umăr este un primar din Argeș. El mi-a spus „vă voi vota” și l-am bătut pe umăr, o chestiune absolut colegială și corectă. De aici până la a construi un scenariu în care Fifor îi aplaudă pe cei care îl huiduie pe Marian Oprișan nu a fost decât un pas. 

I-a fost livrat acest filmuleț colegului meu Marian Oprișan și am avut o discuție cu el, dar eu nu cred că a fost nici măcar o discuție tensionată. I-am explicat ce a fost cu făcătură aceea de filmuleț. Marian a înțeles imediat. Marian Oprișan e un om pe care eu îl respect foarte mult”, a spus Fifor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel