Fetița ucisă în Dâmbovița. Laura Vicol, revoltă la adresa primarului din Gura Șuții: Cum îşi permite? Îmi venea să sparg televizorul!

Laura Vicol și-a exprimat revolta, în cazul fetiței ucise în Dâmbovița. Avocata l-a criticat aspru pe primarul din Gura Șuții, unde Adriana Feraru locuia.

"S-a tot vorbit de un anumit registrau. Nu îmi pasă că le sunt încălcate drepturile constituţionale din ţările respective. Pe mine mă interesează cine intră în ţara mea sub aspectul acestor infracţiuni. Eu ca mama m-aş simţi mai în siguranţă să ştiu că aceşti oameni sunt supravegheaţi măcar parțial, în momentul în care au venit pe teritoriul României. Este inacceptabil și inadmisibil să mă uit la televizor şi să văd cum nişte amărâţi de copii, dintr-o comună, merg câte 30-40 minute de la casele lor până al şcoală", a spus avocata Laura Vicol, în emisiunea "Sinteza Zilei" de la Antena 3.

"Cum îşi permite? Sunt extrem de revoltată"

"Aş vrea să îl întreb pe primarul din comuna respectivă ce salariu are sau cum îşi permite să folosească microbuzul şcolar pentru transportarea echipei de fotbal. Îmi spune că nu sunt şoferi? Serios? Dar de voluntari s-a auzit în satul respectiv? Părinţi care să se ofere să ducă aceşti copii? Cum merg iarna? Începe să se facă întuneric mai devreme. Cum laşi copil de 10-11 ani să meargă pe câmp efectiv, mai ales după tragedia din Caracal? Sunt extrem de revoltată şi te rog să îmi scuzi tonalitatea vocii. Sunt furioasă! Îmi venea să sparg televizorul când îl vedeam cum zicea "da, de aici s-ar putea să o fi luat". Domnule, dar cum poţi fi atât de calm, când o fetiță a fost chinuită şi omorâtă de un nenorocit că nu eşti tu în stare să asiguri un transport de la amărâtul ăla de copil de acasă până la şcoală", a mai spus Laura Vicol.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel