EXCLUSIV  Fetița dispărută în Dâmbovița, OMORÂTĂ. Marea CONTROVERSĂ despre suspect, asemănare Caracal

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Fata de 11 ani, din localitatea Gura Suții, care vineri nu a mai ajuns acasă de la școală, a fost găsită, duminică, moartă.

Subiectul este tratat în același mod neprofesionist ca în cazul Caracal. După ce a fost descoperit cadavrul fetiței, pe surse, a apărut informația că suspect este un cetățean olandez.

Conform surselor citate de mai multe site-uri, pe imaginile suprinse de camerele de supraveghere, polișiștii au văzut o maşină care fusese închiriată de un cetăţean olandez. Oamenii legii l-au contactat, iar bărbatul le-a spus că era în trecere şi urmează să plece din ţară. Între timp, a şi plecat, iar acum este suspectul principal, au relatat sursele menționate în presă.

Principalul suspect este un cetăţean olandez. El apare în imaginile surprinse de camerele de supraveghere din localiatea Gura Șuții, la volanul unei maşini închiriate. Înainte de găsirea cadavrului, bărbatul a fost luat la întrebări de poliţişti, fără să fie însă şi reţinut. Între timp, a părăsit România”, scrie Pro TV.

Ulterior, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița a declarat, duminică, că anchetatorii au un cerc de suspecți în cazul morții fetei de 11 ani din Dâmbovița. Printre suspecți se află și un  străin, au anunțat anchetatorii, fără să spună nimic despre cetățenia sa.

La fel ca în cazul Caracal, au apărut informații trunchiate care denaturează subiectul. Dacă suspectul olandez este principalul suspect, de ce a fost lăsat liber? Ce s-a întâmplat din momentul în care polițiștii au discutat cu el și descoperirea cadavrului fetiței? Ce elemente noi au apărut astfel încât să-și dea seama că olandezul este principalul suspect? Despre aceste lucruri, niciun oficial nu a dat declarații.

Informații care se bat cap în cap

”Am ajuns la un autoturism cu principalul suspect în condițiile în care am văzut că autoturismul respectiv în momentul în care a ieșit din localitatea Gura Șuții a intrat în următoarea localitate la aproximativ 30 de minute în condițiile în care traseul respectiv poate fi parcurs în 2-3 minute", a spus prim-procurorul într-o conferință de presă. El a precizat că niciunul dintre suspecții din acest caz nu a fost audiat până în prezent.

Cu toate acestea, așa cum am scris mai sus, în presă au apărut informații potrivit cărora suspectul olandez a fost AUDIAT și între timp a părăsit țara. Mai mult decât atât, Pro TV scrie că ”suspectul olandez a reușt, fără nicio problemă să părăsească teritoriul României. Cei care se ocupă de acest caz au reușit deja să vorbească cu omologii lor olandezi și au aflat că ar fi vorba despre un pedofil. Criminaliștii perie această suprafață destul de întinsă de pământ. Sunt momente extrem de importante în anchetă".

Vedem același amatorism, lipsă de transparență și aruncarea de informații trunchiate, pe surse, care par menite să mușamalizeze adevărul, la fel ca în cazul Carcal.

Fata de 11 ani, din localitatea Gura Suții, care vineri nu a mai ajuns acasă de la școală, a fost găsită, duminică, moartă.


Potrivit IGPR, aceasta a fost găsită pe un câmp de pe raza comunei Produlești. ”Aceasta prezintă urme de violență", au precizat reprezentanții IGPR, fără a explica ce înseamnă urme de violență - dacă a fost bătută sau violată. Rămâne de văzut ce explicații vor da oamenii legii în zilele care urmează.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel