Fetiță decedată după ce a căzut din microbuz

Foto simbol
Foto simbol

O fetiță a decedat după ce a căzut dintr-un microbuz de transport persoane. Incidentul a avut loc pe un bulevard din municipiul Zalău. 

”Marţi după masă, un echipaj SMURD a fost solicitat să intervină la un accident rutier petrecut pe Bulevardul Mihai Viteazul, din municipul Zalău. În urma accidentului a rezultat o victimă, o fetiţă de aproximativ 12 ani, care a fost găsită în stop cardiorespirator. Un echipaj al ambulanţei cu medic împreună cu un echipaj SMURD au iniţiat imediat manevrele de resuscitare, însă din nefericire pacienta nu a răspuns, iar după aproximativ 60 de minute a fost declarat decesul acesteia”, susțin reprezentanții ISU Sălaj. 

Cum s-a întâmplat

Se pare că fetița a căzut dintr-un microbuz de transport persoane căruia i s-au deschis uşile în mers, iar victima stătea pe o bancă improvizată, în spatele locurilor omologate ale autovehiculului, susțin reprezentanții Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru infracţiunea de ucidere din culpă şi continuă cercetările.

Vezi și: 

Profesoară acuzată că ataca bebeluși pe stradă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel