Fetiţă de 7 ani, rănită, în timpul unei acţiuni a poliţiei. "Mai multe focuri de armă"

Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ

O fetiţă în vârstă de 7 ani din comuna Poienile de Sub Munte a fost rănită în timp ce poliţiştii încercau să oprească maşina unui localnic implicată în acţiuni de contrabandă cu ţigări.

Potrivit acesteia, minora, în vârsta de aproximativ 7 ani, prezenta o rană la picior, motiv pentru care poliţiştii i-au acordat primul ajutor şi au solicitat intervenţia ambulanţei. Ulterior fetiţa a fost transportată la spital, fiind în afara oricărui pericol. Rana acesteia a fost descoperită abia după ce a fost prins bărbatul urmărit, care este tatăl minorei, scrie Agerpres. Şoferul maşinii de teren urmărite şi-a continuat deplasarea şi a accelerat înspre autospeciala de poliţie, virând brusc pe un teren accidentat, pentru a-şi asigura scăparea.

"Suspectul abandonase 3 minori"

"Ca urmare a acestui fapt, poliţiştii au pornit în urmărirea autovehiculului, unul dintre aceştia executând mai multe focuri de armă, atât în plan vertical, cât şi în direcţia maşinii. Pe timpul urmăririi, şoferul autoturismului a părăsit partea carosabilă, traversând albia râului Luhei. La scurt timp, poliţiştii au identificat autoturismul, care fusese abandonat într-o zonă din apropiere, parcat lângă o casă. Din primele verificări realizate la faţa locului, s-a constatat că, în acea casă, la nişte cunoştinţe, suspectul abandonase 3 minori (2 fetiţe şi 1 băiat), cu vârste cuprinse între 5 şi 16 ani", a precizat Florina Meteş.

Suspectul a fost găsit într-o livadă din zonă şi se află în custodia Poliţiei. Autoturismul de teren era radiat din circulaţie şi avea număr fals de înmatriculare. Cercetările sunt continuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vişeu de Sus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel