EXCLUSIV  Fete dispărute, ucise în Caracal. Mihai Untaru, detectiv criminalist: Nu e la prima faptă. Sper să nu depășească crimele lui Rîmaru

Dinca - suspect crima Caracal
Dinca - suspect crima Caracal

Celebrul detectiv criminalist Mihai Untaru, comisar-șef (r), a vorbit, pentru DCNews, despre cazul înfiorător din Caracal. 

Se pare că vorbim de rămășițele a patru cadavre, potrivit informațiilor pe surse cu privire la primele ipoteze în urma găsirii rămășițelor umane. Ultima fată ucisă este o copilă de 15 ani, cea care a sunat la 112 ieri. Bărbatul, un mecanic auto, se pare că lua femei în principal la ocazie. Două dispariții asemănătoare au fost în ultimele trei luni din Caracal. Despre două se știe: prima o fată de 19 ani, a doua, una de 15 ani. 

Semnal de alarmă cu privire la disparițiile din zonele unde a trăit bărbatul

Bărbatul se pare că a revenit din Italia, singur. Întreaga lui familie ar fi rămas în Italia, fiind divorțat de soție. Dar comisarul-șef (r) Mihai Untaru atrage atenția: ”Mobilitatea lui din ultimii ani de zile trebuie confirmată și verificată din toate punctele de vedere, inclusiv în ceea ce privește disparițiile din zonele în care individul acesta, în ultimii 10 ani, s-a mișcat.” a spus comisarul-șef (r). 

”Sper să nu depășească ”Rîmaru”

Detectivul criminalist crede că ”modalitatea în care bărbatul a acționat în cazul celor două fete arată că este un caz care trebuie bine investigat ca traseu de viață. Nu e la prima faptă! Pare un caz de dosar psihiatric de analizat, pentru că nu pare a fi, cel puțin din punctul meu de vedere, la prima faptă. Eu sper să nu depășească dosarul Rîmaru, din `71. Mă cutremur la ce a putut să producă societatea românească.”

Trebuie căutată motivația

”Trebuie radiografiat la ce foloseau fetele astea, în imaginația lui bolnavă. După ce se vor stabili, cu precizie, toate elementele de caz care să arate la ce a folosit copila înainte de omor, atunci vom avea imaginea reală.” a spus comisarul-șef în rezervă, pentru DCNews, adăugând că pare că bărbatul alegea oameni pe care să-i poată controla, iar analiza pe asemănări va conduce la cercul criminalistic. 

”Eu cred că acest caz încă nu e clar, nici în dimensiune, nici în profunzime.” a mai spus detectivul criminalist. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel