Fete dispărute și ucise în Caracal. Norica Nicolai, acuzații grave: Au fost complice la o crimă. Poate ar fi trăit

Norica Nicolai  FOTO AGERPRES
Norica Nicolai FOTO AGERPRES

Crime înfiorătoare în Caracal, săvârșite de un bărbat în vârstă de 57 de ani, tată a trei copii, care lua tinere care făceau autostopul spre casă, le sechestra și le ucidea într-un mod îngrozitor. Norica Nicolai a intervenit la Antena 3, unde a vorbit în calitate de fost procuror. 

Iată ce a spus Norica Nicolai, la Antena 3: 

Urmăresc dezbaterea și o fac cu ochii unui fost procuror. 

E inadmisibil că în România să nu se cunoască prevederile Constituției. Articolul 27, alin. 2, litera b are o dispoziție clară derogatorie de la lege, care permite organelor de poliție și procurorilor să intre fără mandat într-o locuință, când se pune problema înlăturării unei primejdii privind viața, integritatea fizică sau bunurile unei persoane. 

Dacă Constituția îmi dă acest drept, de ce stau 16 ore până emit un mandat? E o chestiune, care, după părerea mea, are conotații penale, nu care țin de birocrația românească. 

Când am o prevedere constituțională, pe care toată lumea în România pretinde că n-o ignoră și o respectă, iată că într-o situație de risc, acest lucru este ignorat. 

Dacă după trei apeluri la 112 și acest serviciu e conceput ca să protejeze persoanele aflate într-o situație de risc personal, nu este capabil acest sistem să identifice locația, atunci înseamnă că este inutil. Pentru ce avem acest sistem? Pentru ce-l plătim dacă nu este capabil să protejeze persoana în toate situațiile? Se impun demisii de onoare. Facem orice în această țară în diverse situații, dar niciodată ceea ce trebuie în beneficiul cetățeanului. 

Autoritățile au fost complice la o crimă, dacă s-ar fi identificat imediat locația, dacă s-ar fi intervenit imediat, probabil soarta acelei fete ar fi fost cu totul alta, poate ar mai fi trăit. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel