Fete dispărute Caracal. Principalul suspect, prima reacție

Dinca - suspect crima Caracal
Dinca - suspect crima Caracal

Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul fetelor dispărute din Caracal, a avut o primă reacție.

Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul fetelor dispărute din Caracal, nu recunoaște nicio faptă în fața anchetatorilor, au precizat, pentru Mediafax, surse judiciare.

Potrivit unor surse judiciare, Gheorghe Dincă, suspectul principal în cazul din Caracal, se află, la ora transmiterii știrii, la audieri și nu recunoaște nicio faptă.

Alexandra, fata de 15 ani, dispărută în urmă cu o zi în Olt și despre care se crede că a fost ucisă și arsă de către Gheorge Dincă, de 57 de ani, a apucat să sune la 112, spunând că este într-o casă aproape părărsită.

Serviciul Român de Telecomunicații a furnizat primele date legate de fata de 15 ani din Olt, despre care se presupune că a fost ucisă și arsă. Victima a apucat să sune de 3 ori la 112 și a oferit ce detalii, dar locul a fost găsit doar după 19 ore. STS susține că nu identifică locul telefonului.

STS a transmis însă trei locații eronate

"Mă aflu într-o casă veche, aproape părăsită, iarbă în curte. Are doi câini lupi, e într-un service", ar fi spus fata în apelul de la 112, potrivit unor surse din cadrul Poliției.

Conform oficialilor IGPR, STS a transmis însă trei locații eronate, iar echipajele au reușit să ajungă la imobilul în care era victima abia după câteva ore.

Principalul suspect se numește Gheorge Dincă, are 57 de ani și este tată a 3 copii. Fiica omului trăiește în Timișoara, iar băieții sunt plecați la muncă în străinătate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel