Festivalul El Carrusel a fost anulat. Cum îți poți primi banii înapoi

El Carrusel 2019
El Carrusel 2019

Festivalul El Carrusel a fost anulat. Anunțul a fost făcut de către echipa Eventim printr-un mail trimis clienților care au achiziționat deja biletele.

Fanii nu îi vor mai vedea în România la sfârșitul lunii iunie pe Nicky Jam, Ozuna, J Balvin, The Black Eyes Peas, Karol G, Diplo, Zion y Lennox, și mulți alții. Eventim a anunțat faptul că organizatorul festivalului El Carrusel a anulat marele eveniment așteptat.  

Cu părere de rău vă anunțăm că am primit informarea oficială din partea organizatorului conform căruia Festivalul EL CARRUSEL a fost anulat.

Returul biletelor se poate face astfel:

Pentru biletele fizice cu opțiune de livrare prin curier sau ridicare de la sediile Eventim:

Returnarea banilor se va face prin prezentarea și reținerea biletelor în original la punctul de lucru: Eventim București – Bulevardul I.C. Brătianu nr. 6 (incinta Cinema Pro) .

Clienții din afara ariei punctelor de lucru Eventim vor putea trimite biletele prin curier la sediul central, Str. Popa Petre nr. 5, etaj 2, cod poștal 020801, București, contravaloarea biletelor va fi returnată în contul din care a fost făcută plata.

Pentru bilete electronice nu este necesar sa ne transmiteti cererea de returnare a banilor, contravaloarea biletelor va fi returnata pe cardul cu care a fost efectuata plata initial. Avem rugamintea sa luati in considerare faptul ca perioada de rambursare se va face in termen de pana la 30 de zile lucratoare.

Pentru biletele achiziționate din rețeaua magazinelor partenere (Telekom, Cărturești, OMV, Humanitas, Orange, Vodafone, Carrefour sau Diverta): returnarea banilor se va face la punctul de vânzare de unde au fost achiziționate, cu prezentarea și reținerea biletelor în original, este mesajul trimis de Eventim fiecărui client care a achiziționat bilete pentru festival.

Vezi și: El Carrusel 2019. Black Eyed Peas, Diplo, Karol G, Young Thug, printre noii artiști confirmați

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel