Urmărește emisiunea live


Fermă educaţională a animalelor domestice, inaugurată la Sanctuarul Libearty de la Zărneşti

O fermă educaţională a animalelor domestice salvate va fi inaugurată sâmbătă, de Asociaţia Milioane de Prieteni, la Sanctuarul Libearty de la Zărneşti, la eveniment fiind aşteptaţi actorul Peter Egan şi pianistul Simon Mulligan.

"Crearea acestei ferme a venit ca o necesitate atât pentru animalele pe care le-am salvat deja şi cele care vor ajunge în grija noastră pe viitor, dar şi ca o necesitate din ce în ce mai mare de a le arăta copiilor că vaca nu e mov, aşa cum o văd ei la televizor, că porcii nu zboară şi că ouăle sunt făcute de găini, nu de vreo maşinărie. Sunt lucruri care poate unora li se par hilare, însă generaţiile tinere nu cunosc aceste lucruri pentru că puţini sunt cei care mai au bunici la ţară şi care au şansa să vadă animale domestice în realitate şi nu doar pe ecrane", a declarat preşedintele Asociaţiei pentru protecţia animalelor, Cristina Lapis.

Potrivit unui comunicat al Asociaţiei Milioane de Prieteni, cei doi artişti britanici vor susţine, sâmbătă seara, la Castelul Bran, un spectacol caritabil în folosul animalelor, prin care vor marca, totodată, împlinirea a 120 de ani de la naşterea marelui poet britanic Alfred Loyd Tennyson.

Ferma educaţională a animalelor domestice salvate de la Zărneşti va fi construită pe o parte din terenul aferent Sanctuarului, iar ambasador al acesteia va fi actorul Peter Egan, care a acceptat acest rol, a menţionat sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel