EXCLUSIV  Fenomenul care a născut zeci de actori. Liviu Lucaci: Datorită lui...

Liviu Lucaci și Monica Davidescu
Liviu Lucaci și Monica Davidescu

Liviu Lucaci a rememorat, alături de Monica Davidescu, la DC News, momentul care l-a convins să aleagă actoria. 

Invitaţi la interviurile DC News, actorii Monica Davidescu şi Liviu Lucaci au rememorat, alături de moderatorul Val Vâlcu, momentele anilor '90 şi spectacolul considerat a fi unul dintre cele mai bune realizate după Revoluţie în România, "Trilogia antică", regizat de către Andrei Şerban. Liviu Lucaci îşi aminteşte cum participarea în corul acelui spectacol - venind de la Teatrul Studenţesc Podul - l-a convins pe el şi pe majoritatea celor care erau atunci alături de el să se facă actori:

"A fost un spectacol extrem de intens lucrat şi cu o investiţie maximă. Toţi cei care eram în corul de atunci nu eram actori. Nu eram nici măcar student la actorie. Aşa ne-am decis să dăm la Teatru. Eram de la Teatrul Studenţesc Podul, care a fost şi el un fenomen în România. Teatrul Studenţesc Podul – Cătălin Naum, iar datorită lui ne-am decis noi să ne facem actori, douăzeci şi ceva de oameni care astăzi sunt actori la teatre din întreaga ţară. Mihai Călin, foarte mulţi actori...", a declarat Liviu Lucaci. 

La rândul său, Monica Davidescu a apreciat faptul că Teatrul Studenţesc "Podul" şi Casa de Cultură a Studenţilor au fost şi încă mai sunt o rampă de lansare pentru tinerii actori: "Claudiu Bleonţ este şi el unul dintre cei şi-a făcut ucenicia tot acolo. Este îmbucurător că mai există încă Podul. La fel şi idea că “vreau să dau la teatru şi mă duc mai întâi la proiectele din pod”. Şi se duc copiii acolo. Tinerii merg să asiste după care intră şi ei, învaţă actoria", afirmă Monica Davidescu. 

DECLARAŢIA LUI LIVIU LUCACI AICI:

 

ÎNTREAGA EMISIUNE AICI:

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel