Caz ȘOCANT. O femeie a MURIT de la niște zgârieturi

O femeie a descoperit că avea mai multe zgârieturi pe corp, însă nu le-a luat în seamă. La o lună după observație, aceasta a decedat. 

O femeie din Marea Britanie a murit după niște zgârieturi ciudate apărute pe corp. Aceasta le-a observat, însă nu le-a luat în seamă, iar la o lună după, femeia a murit. După ceva timp a căutat pe internet răspunsul la problema ei, însă răspunsurile primite au amuzat-o complet, informează Daily Mail. 

După ce familia a insistat ca aceasta să meargă la control, iar medicii i-au dat un diagnostic crun: femeia suferea de leucemie. 

Ultimul mesaj postat de tânără pe Facebook după ce a început chimioterapia:

"În urmă cu câteva zile am fost diagnosticată cu leucemie, iar azi am început chimioterapia. Acesta nu este un mod de a cere milă, pentru că nu-mi stă în fire, ci doar un mod de a-i face pe oameni să conștientizeze când sunt în pericol.

Nu mergeam niciodată la doctori, astfel că le mulțumesc prietenilor și familiei că m-au împins să merg, din cauza unor arsuri pe corp. Pur și simplu vreau să mulțumesc familiei, prietenilor și colegilor pentru suportul din ultimele zile. Mă simt mai mult norocoasă decât nenorocoasă", a scris Kirsten.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel