Femeie moartă la bordul unui avion

O femeie și-a pierdut viața, din motive deocamdată necunoscute, la bordul unui avion al companiei EasyJet. Ancheta a fost preluată de forțele aeroportuare.

Familia acuză compania EasyJet de neglijență după ce ar fi permis unui pasager să urce la bord deși suferea de o infecție respiratorie gravă. Femeia, în vârstă de 64 de ani, cetățean britanic, călătorea de la Gatwick la Malaga, transmite The Sun.

Conform martorilor, înainte de aterizare s-au dus la ea să o trezească fiindcă stătea cu capul într-o poziție periculoasă în timpul manevrelor de aterizare. Atunci au observat că aceasta nu reacționează. I-au luat pulsul la gât și au constatat că inima se oprise. A fost dată alarma la bord iar echipajul a început manevrele de resuscitare. 


Un purtător de cuvânt a adăugat: "EasyJet poate confirma că un pasager a murit la bordul zborului EZY8609 de la Londra Gatwick la Malaga la 4 martie 2019 după aterizarea în Malaga. Echipajul de cabină a încercat resuscitarea și a asistat medicii serviciului de asistență medicală sosit la fața locului, însă pasagerul a decedat".

Vezi și: Crimă sau sinucidere. Fostă vedetă Playboy, găsită moartă în casă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel