Femeie lovită de drona care filma o nuntă. Poliția a deschis un dosar penal

Arhivă, foto cu caracter ilustrativ. Foto: Jandarmeria Bistrița
Arhivă, foto cu caracter ilustrativ. Foto: Jandarmeria Bistrița

O femeie care participa la o nuntă a fost lovită de drona care filma evenimentul. Polițiștii au deschis dosar penal. 

Poliţiştii arădeni fac cercetări pentru loviri şi alte violenţe, după ce o dronă a rănit o femeie aflată la o nuntă, proprietarul aparatului fiind un bărbat de 48 de ani, care este verificat şi de STS şi de autorităţile competente în domeniul aviaţiei privind deţinerea autorizaţiilor de ridicare de la sol.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad au declarat, luni, că incidentul a avut loc într-un cartier din municipiu, la sfârşitul săptămânii trecute. Un bărbat de 48 de ani opera o dronă, el fiind angajat să filmeze o nuntă, însă aparatul ar fi lovit o pasăre, iar apoi ar fi căzut la sol, lovind în cap o femeie, invitată la eveniment.

Victima a fost transportată la spital 

Victima a fost transportată la spital, medicii constatând că a suferit leziuni în zona frunţii. Femeia a primit îngrijiri, iar ulterior a fost lăsată să plece acasă.

Poliţiştii au deschis un dosar pentru loviri şi alte violenţe, în condiţiile în care nu sunt necesare 90 de zile de îngrijiri medicale pentru a se face cercetări pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă.

De asemenea, IPJ a anunţat Serviciul de Telecomunicaţii Speciale şi autorităţile competente în domeniul aviaţiei, care urmează să verifice dacă proprietarul dronei avea autorizaţiile necesare pentru a ridica aparatul de la sol.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel