Femeie de 29 de ani, însărcinată, reținută pentru OMOR. Și-a ucis concubinul cu un cuțit de bucătărie

arestata
arestata

O tânără de 29 ani, însărcnată, a fost arestată sub acuzaţia de omor, după ce şi-ar fi ucis concubinul cu un cuţit de bucătărie. 

Victima, un bărbat în vârstă de 33 de ani, a decedat marţi, în timp ce era transportată la spital, iar marţi seara, la ora 19,30, după audieri, femeia a fost reţinută.

"În fapt, s-a reţinut că inculpata G.N., în dimineaţa zilei de 7 ianuarie, în jurul orelor 11,00 - 11,30, pe fondul unor discuţii contradictorii cu concubinul său C.C.E., în vârstă de 33 de ani, i-a aplicat acestuia două lovituri cu un cuţit de bucătărie, lovituri în urma cărora victima a decedat. Din concluziile preliminare întocmite de către S.J.M.L Olt rezultă că victima a prezentat două leziuni traumatice, respectiv o plagă înjunghiată în regiunea supraclaviculară stângă şi o plagă înjunghiată în zona claviculară stângă, ce s-au putut produce la data de 7 ianuarie prin lovire cu un obiect tăietor - înţepător (posibil cuţit), în condiţiile unei heteroagresiuni", se precizează în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, citat de Agerpres.

Procurorii vor solicita instanţei, miercuri, arestarea preventivă a femeii. Tânăra este însărcinată şi mai are un copil în vârstă de patru ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel