Femeie cu copil, spulberați de pe trecerea de pietoni. Copilul a decedat - UPDATE

FOTO: IPJ Arad
FOTO: IPJ Arad

Un grav accident de circulație a avut loc pe DN7. O femeie cu un copil au fost spulberați de un TIR de pe trecerea de pietoni. 

UPDATE: În urma accidentului grav copilul în vârstă de 6 ani a decedat. Mai mult, femeia care îl însoțea a fost rănită grav și a fost transportată de urgență la spital. Traficul rutier în zona accidentului se desfășoară cu dificultate. 

”Accidentul de circulație s-a soldat cu decesul minorului de 6 ani și rănirea gravă a femeii de 30 ani. Conducătorul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. 

Se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă”, susțin reprezentanții IPJ Arad. 

- Știrea inițială - 

O femeie cu un copil au fost spulberați de pe o trecere de pietoni. Accidentul grav a avut loc pe Drumul Național 7 în localitatea Lipova. 

Conform reprezentanților IPJ Arad, accidentul s-a produs în urmă cu 30 de minute. Cele două persoane erau angajate în traversarea drumului național și au fost lovite de către un TIR. 

Din primele informații se pare că victimele au 32 de ani, respectiv 6 ani, copilul. De asemenea, șoferul TIR-ului are 39 de ani și este din București. 

Polițiștii fac cercetări la fața locului, iar traficul rutier este blocat total. 

VEZI ȘI: Trafic blocat pe A1. Intervine elicopterul SMURD. Accident cu șase victime

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel