Femeie căzută în prăpastie, pe Jepi. Operațiune dramatică de salvare

O turistă a căzut în prăpastie, după ce a alunecat de pe poteca care coboară de la Babele spre Bușteni. 

UPDATE: Tânăra care s-a rănit grav după ce a căzut, sâmbătă după-amiază, într-o prăpastie pe Jepii Mici, în Munţii Bucegi, a fost declarată decedată după ce medicii au efectuat zeci de minute manevre de resuscitare. 

UPDATE: Femeia de 24 de ani care a căzut, sâmbătă după-amiază, într-o prăpastie pe Jepii Mici, în Munţii Bucegi, a fost dusă la Spitalul Sinaia în stop cardio-respirator, ea având răni foarte grave. 

Potrivit datelor furnizate de Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Prahova, ea a suferit un traumatism cranio-cerebral grav, traumatism forte la nivel toraco-abdominal, o plagă de aproximativ 20 cm în regiunea hipogastrică, fracturi deschise la nivelul şoldului şi piciorului. Femeia se afla în stop cardio-respirator în momentul când a fost găsită de salvamontiştii din Buşteni, aceştia din urmă începând manevrele de resuscitare. 

De altfel, victima a fost dusă la Camera de Primiri Urgenţe a Spitalului Sinaia în curs de resuscitare, au precizat reprezentanţii SAJ Prahova. 

-------

Femeia a căzut 50 de metri. Turista ar fi destul de grav rănită. Salvamontiștii au primit apelul, nu au ajuns încă în zonă. Drumul de jos până-n locul unde este căzută femeia durează 45 de minute. 

Femeia este lovită la cap și burtă și se pare că nu are puls, potrivit informațiilor Antena 3. Ea nu era singură pe munte. 

Revenim cu amănunte

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel