Urmărește emisiunea live


Caz Caracal. Femeia care-l acuză pe Gheorghe Dincă de viol, detalii șocante

Una dintre victimele lui Gheorghe Dincă și-a făcut curaj și a făcut declarații șocante despre acesta, într-un interviu, în premieră, la un post de televiziune. Femeia a depus astăzi plângere la poliție.

"El m-a luat de acasă și a zis că are niște porumb de sapă, în grădină, acolo. Eu i-am săpat în grădină până la ora 12. După 12, s-a sculat din pat, era beat, a băut țuică și cu vin și a venit, m-a tras de mână, mi-a învârtit mâna după păr, până la ușă. Apoi m-a luat de subțioară, m-a luat și m-a pus în pat, acolo unde dormea el și m-a violat. Apoi s-a dus iar și s-a culcat. Eu m-am întors la sapă. Se făcuse ceasul 3. Apoi, m-am dus la el să îi spun că plec acasă. Pe masă erau vreo 10 cuțite, unul lângă altul. Nu m-a amenințat, dar îmi era frică. M-a dat un pumn după cap și am căzut. Avea putere. A luat o găleată cu apă și m-a făcut fleașcă, mi-am revenit și mi-a chemat taxi. A chemat pe un băiat cu taxi și m-a dus unde opresc microbuzele", a declarat femeia violată de Gheorghe Dincă, într-un interviu, în premieră, pentru România TV.

Avea el ac de cojocul meu

"În mai s-a întâmplat. Era un pat numai de fiare, avea un televizor într-un colț, pus tot pe niște fiare. În camerele celelalte nu am intrat, nu m-a lăsat și nici nu intram eu așa, că îmi era sfială. Cu cuțitele de pe masă nu știu ce voia să facă, dar când m-am urcat în taxi m-a înjurat și mi-a spus că am plecat prea repede că dacă nu, avea el ac de cojocul meu", a mai spus aceasta. 

A spus că mă omoară de tot

"Nu am spus nimic până acum pentru că îmi era teamă de el, a spus că mă omoară de tot, dacă spun. Mi-a oprit și telefonul acolo și a dat cu el de ciment și l-a făcut praf. Nu știu dacă a sunat pe cineva de pe telefonul meu", a mai spus femeia.

Se uita la un film de groază

"Vorbea frumos, dar când a băut țuica și cu vin și-a schimbat uitătura, se uita urât. Făcea urât. El când se uita, am uitat să vă spun, se uita la un film de groază. Am și declarat la Caracal, se uita la filmul ăla de îi plăcea lui. Nu zicea nimic, doar se mușca de buză. Când mă bătea și mă viola, el se uita la filmul ăla de groază. Își crea un moment", a mai mărturisit femeia.

Bine că scăpași

"O femeie care și-a pus fata la ocazie mi-a zis: ”tanti, bine că scăpași, că nu îți luă gâtul!”. De atunci de când mi-a adus telefonul, nu m-a mai căutat și nu m-am mai dus pe acolo. Eu am zbierat, dar nu știu dacă m-a auzit cineva. Nu m-a auzit niciun vecin, nu s-a sărit nimeni. După ce am ajuns în curte a încuiat repede ușa", a mai spus victima.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel