Feli, primele fotografii de la botezul fetiţei ei

Feli a postat pe reţelele de socializare primele fotografii de la botezul fiicei ei. Evenimentul a avut loc loc în iunie, însă abia acum artista a decis să facă publice fotografiile. 

„Am tot așteptat momentul potrivit să fac postarea asta, dar am învățat de curând că momentul potrivit e fix ăla când te gâdilă stomacu' și o voce îți spune „Hai, Feli! Bucură-te și împarte ce simți cu lumea întreagă!" Asta simt să fac acum... 

Am creștinat-o pe Nora Luna magică într-un iunie de poveste! Am simțit să fie totul intim, în familie, normal simplu și modest, dar cu bogăție în inima noastră a părinților, a familiei și a prietenilor noștri-familie. Nora Luna a avut parte de o zi cu soare, până și de o seară cu soare și oameni care o iubesc necondiționat", este mesajul postat de Feli. 

Cum s-a purtat micuţa Nora Luna în biserică

"Nu știu exact ce să scriu în postarea asta, cum să descriu ce e în sufletul meu. Simt doar să împart o părticică din 9 iunie-le nostru. Nora Luna a dormit toată slujba aproape. Avem noroc de un copil cuminte, vesel, zâmbet de dimineață până seară, cu personalitate (deja) puternică, o Nora Luna magică pe care Dumnezeu ne-a dat-o că să ne învețe să ne bucurăm de viață și să învățam zi de zi alături de ea...să fim oameni mai buni. Acuma va întreb: să îi mulțumesc și lui Cătălin (tatăl lui Nori) public pentru minunea pe care o avem sau ar suna a speech de Oscar? ?", a mai scris  Feli Donose.

 
 
 
View this post on Instagram

Am tot asteptat momentul potrivit sa fac postarea asta dar am invatat de curand ca momentu potrivit e fix ala cand te gadila stomacu' si o voce iti spune "Hai, Feli! Bucura-te si imparte ce simti cu lumea intreaga!" Asta simt sa fac acum... ❤️ Am crestinat-o pe Nora Luna magica intr-un iunie de poveste! Am simtit sa fie totul intim, in familie, normal simplu si modest dar cu bogatie in inima noastra a parintilor, a familiei si ale prietenilor nostri-familie. Nora Luna a avut parte de o zi cu soare, pana si de o seara cu soare si oameni care o iubesc neconditionat. ❤️ Nu stiu exact ce sa scriu in postarea asta, cum sa descriu ce e in sufletul meu. Simt doar sa impart o particica din 9 iunie-le nostru. Nora Luna a dormit toata slujba aproape. Avem noroc de un copil cuminte, vesel, zambet de dimineata pana seara, cu personalitate (deja) puternica, o Nora Luna magica pe care Dumnezeu ne-a dat-o ca sa ne invete sa ne bucuram de viata si sa invatam zi de zi alaturi de ea...sa fim oameni mai buni. Multumim Andreea (@sipetdesidef) pentru trusoul de poveste si scrisorica pentru beba????, Mihaela ( @sweet.concept) pentru candy bar-ul personalizat si tortul Lunitei, tort pe care o sa il avem in amintire mereu ❤️, multumim fetelor de la @graveazapovesteata pentru marturiile personalizate, rabdare si implicare si sa stiti ca impreuna va pregatim ceva frumos ❤️????, multumim @__foodlocker__ pentru ca ne-am simtit ACASA❤️! Acuma va intreb: Sa ii multumesc si lui Catalin ( tatal lui Nori) public pentru minunea pe care o avem sau ar suna a speech de Oscar? ???? Te iubesc, Cata! ???? ????@blejandanielph #eusuntfeli #noralunamea #soarelesiluna #teiubescdintotdeauna

A post shared by Feli (@felidonoseofficial) onAug 28, 2019 at 10:56am PDT

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel