Feli, imagine inedită cu mama ei. Mesajul emoționant al artistei: Doamne, cât de mult o judecam! - FOTO

Feli a postat o imagine emoționantă pe Instagram, în care apare alături de mama sa. Artista a vorbit cu sensibilitate despre cea care i-a dat viață și pe care acum, de când a devenit mamă, o înțelege mult mai bine.

"Îi înţeleg dragostea faţă de mine abia acum când şi eu la rândul meu sunt mamă. Pe atunci, Doamne, cât de mult o judecam: Că e bătrână! Că e absurdă Că trăieşte în trecut când totul e în evoluţie şi încă cu ce viteză! Neştiind atunci că iubirea şi frica unui părinte sunt intense dincolo de vremuri de demult. Că iubirea există. Punct. Cu frică... În ziua de azi există terapeuţi foarte buni! Terapeuta la care merg eu e minunată.

În "ziua de azi", mama acceptă să îi cumpăr un fond de ten deşi rar îşi pune, poarta mereu un ruj în geantă, poartă ochelari de soare şi de-ai mei şi a scăpat de ideea "No, mie ia-mi ochelari de babe că io-s bătrână!" Mama săptămâna trecută a avut parte ( pentru că în sfârşit a acceptat) de primul ei masaj de relaxare, a scris Feli pe pagina ei de socializare.

"Tulai, bine mi-o prins!"

"Eu am plecat de acasă cu Nora Luna, Cătălin era la muncă, aşa că am lăsat-o singură cu maseuza. O minunată şi ea de altfel. Când ne-am întors acasă, mi-a spus: "Vai, zâna! Un ceas jumate de masaj! La fizioterapie în juma' de ceas erai gata! Tulai bine mi-o prins!" ...apoi a încheiat cu " Da' să faci tu, mamă! Şi Cătălin! Că tu tot pe drumuri şi Cătălin tot la birou pe scaun şi cu ochii în calculator! No, lăsaţi fata să doarmă cu mine?." Nu ştiu ce am vrut să spun prin postarea asta. Cred că am vrut să descarc aceste gânduri... , a mai scris artista.

 
 
 
View this post on Instagram

Pe mama mea nu a machiat-o niciun make-up artist. Niciodata. Pe mama nu a imbracat-o niciodata un stilist. Mama niciodata nu a fost la rasfat de tratamente pentru par la salon iar de vopsit mereu se facea singura in oglinda din baia mica a apartamentului nostru mic din Sebes - orasul in care m-am nascut. Mama mereu s-a bucurat cand eu am crescut si am devenit domnisoara sa vada cum cu pasi oarecum repezi deveneam femeie in toata firea. Ii placea mult cand aveam parul lung ca il prindeam intr-o coada sus si strans de-mi faceam "ochi de pisica". Complexata de mica de inaltime ( ca de mica am fost inalta), mergeam cocosata. Pana cand, intr-o zi cand mergeam cu mama pe drum a observat asta si mi-a tras usor o palma pe spate: "Toata viata ta, cate zile vei avea sa nu mai mergi cocosata! Mergi cu capu' sus si mandra, zana! Nimeni nu are fata ca mama! - spunea ea, mama mea. Ii inteleg dragostea fata de mine abia acum cand si eu la randul meu sunt mama. Pe atunci, Doamne cat de mult o judecam: Ca e batrana! Ca e absurda! Ca traieste in trecut cand totul e in evolutie si inca cu ce viteza!!!... Nestiind atunci ca iubirea si frica unui parinte sunt intense dincolo de vremuri dedemult. Ca iubirea exista. Punct. Cu frica... In ziua de azi exista terapeuti foarte buni! Terapeuta la care merg eu e minunata!❤️ In "ziua de azi", mama accepta sa ii cumpar un fond de ten desi rar isi pune, poarta mereu un ruj in geanta, poarta ochelari de soare si de-ai mei si a scapat de ideea " No mie ia-mi ochelari de babe ca io-s batrana!" Mama saptamana trecuta a avut parte ( pentru ca in sfarsit a acceptat) de primul ei masaj de relaxare. Eu am plecat de acasa cu Nora Luna, Catalin era la munca, asa ca am lasat-o singura cu maseuza. O minunata si ea de altfel. Cand ne-am intors acasa mi-a spus: "Vai, zana! Un ceas jumate de masaj! La fizioterapie in juma' de ceas erai gata! Tulai bine mi-o prins!" ...apoi a incheiat cu " Da' sa faci tu, mama! Si Catalin! Ca tu tot pe drumuri si Catalin tot la birou pe scaun si cu ochii in calculator! No, lasati fata sa doarma cu mine?" Nu stiu ce am vrut sa spun prin postarea asta. Cred ca am vrut sa descarc aceste ganduri... #eusuntfeli #felidinpoveste

A post shared by Feli (@felidonoseofficial) onSep 23, 2019 at 10:07am PDT

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel