Feli, aşa cum nu ai mai văzut-o niciodată. Cum arată nemachiată

Feli este una dintre vedetele care nu se tem să apară nemachiate în public. Vedeta s-a fotografiat fără pic de machiaj pe faţă şi a făcut publică fotografia.  

Feli a postat pe pagina de Instagram o fotografie în care este nemachiată. 

"Eu am salvat filtru asta la instastory acum ceva vreme că mi-a plăcut din prima deşi nu l-am folosit des. Daca stau bine să mă gândesc nu am mai fost aşa prezentă pe instastory cum eram în anii trecuţi, dar să ştiţi că îmi e dor să vă povestesc tot felu', şi mai ales să vă cânt...Na.. Eu am făcut poza asta azi după ce am adormit-o pe Nora Luna, că în rol de zână narcisistă mă gândeam că de ceva zile bune nu m-am mai machiat şi mă întrebam ca fetele "oare ce față am?".

Zilele astea am stat acasă cu familia mea şi am iesit doar să o plimbăm pe Nora, iar capotul meu de casă mă face să mă simt aşa de relaxată şi bucuroasă ca şi cum aş fi într-o vacanţă cu soare pe undeva prin lume. Sunt relaxată şi linistită", a scris Feli în dreptul fotografiei.

Reacţiile fanilor

Fotografia a fost foarte apreciată de fani.

"Mi-as dori măcar machiata sa arat pe jumătate cât arăți tu de bine fără machiaj", "Ești frumoasă și fără machiaj!", "Eşti superbă", sunt doar câteva dintre comentariile primite de Feli.

Iată fotografia

 (oar_w460)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel