Federer, rezultat în prima rundă la Melbourne

roger federer
roger federer

Roger Federer, care a câştigat ultimele două ediţii ale turneului Australian Open, s-a impus în mai puţin de două ore, în faţa uzbecului Denis Istomin, cu 6-3, 6-4, 6-4, luni, la Melbourne, în prima rundă a turneului de Mare Şlem.

Federer, numărul trei mondial, aflat în căutarea titlului de Mare Şlem cu numărul 21 din carieră ş a titlului cu numărul 100 la simplu, nu a făcut niciun pas greşit în faţa numărului 99 mondial, adunând 52 de lovituri direct câştigătoare (14 aşi) şi 30 de erori neforţate. Jucătorul de 37 de ani va juca în turul secund contra britanicului Daniel Evans, venit din calificări şi care s-a impus în faţa altui sportiv venit din faza preliminară, japonezul Tatsuma Ito, cu 7-5, 6-1, 7-6 (8).

O victorie în minimum de seturi a reuşit şi croatul Marin Cilic, al şaselea favorit, în faţa australianului Bernard Tomic, cu 6-2, 6-4, 7-6 (3), în timp ce americanul Mackenzie McDonald a furnizat o mică surpriză, prin succesul în faţa rusului Andrei Rublev, cu 6-4, 6-4, 2-6, 6-4.

Americanul Tennys Sandgren, care a câştigat titlul la Auckland în weekend, a fost întrecut de japonezul Yoshihito Nishioka în trei seturi, cu 6-4, 7-6 (5), 4-6, 6-4, iar cehul Tomas Berdych a eliminat un cap de serie, pe britanicul Kyle Edmund (13), scor 6-3, 6-0, 7-5. 

ANDREI GHEORGHE, 10 LUNI DE LA DECES. CE A APĂRUT ÎN MEDIUL ONLINE

ORBAN, RĂSPUNS LA O ÎNTREBARE LEGATĂ DE CIOLOȘ

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel