Federaţia spaniolă nu i-a oferit prelungirea contractului selecţionerului Moreno

Federaţia spaniolă de fotbal (RFEF) nu i-a oferit prelungirea contractului lui Robert Moreno, aşa cum s-a întâmplat de fiecare dată când un selecţioner a calificat La Roja la un turneu final, informează EFE.

"Nu mi-au oferit prelungirea contractului şi nici nu mă aştept prea curând", a declarat vineri Moreno la conferinţa de presă de prezentare a lotului pentru meciurile cu Malta şi România, ultimele din preliminariile EURO 2020, turneu pentru care Spania a obţinut deja calificarea.

Tehnicianul a menţionat că doreşte să ducă la bun sfârşit un ciclu care să se încheie cu Mondialul din 2022. El a adăugat că şefii federaţiei sunt cei care trebuie să aprecieze calitatea muncii sale pe banca naţionalei.

Moreno era un nume puţin cunoscut în luna iunie, când a devenit selecţioner în locul lui Luis Enrique, afectat de o gravă problemă în familie. Până la numirea ca selecţioner, Moreno a fost secundul lui Luis Enrique.

Spania are nevoie de victorii în meciurile cu Malta şi România, de pe 15, respectiv 18 noiembrie, pentru a fi cap de serie pentru tragerea la sorţi a turneului final din 2020.
AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel