Federaţia Sindicatelor Poliţiştilor, solicitare către ministrul de Interne, Mihai Fifor

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Liderii Federaţiei Sindicatelor Democratice a Poliţiştilor din România (FSDPR) s-au întâlnit, miercuri, cu noul ministru al Afacerilor Interne, Mihai Fifor, după ce acesta a invitat sindicatele poliţiştilor la o întrevedere, informează FSDPR într-un comunicat remis joi. 

Preşedintele FSDPR, Ionel Babuş, l-a informat pe ministrul de Interne cu privire la un număr de cinci probleme ale sindicaliştilor, subiecte care concentrează întreaga problematică a Ministerului Afacerilor Interne şi a structurilor subordonate, se menţionează în comunicatul Federaţiei Sindicatelor Democratice a Poliţiştilor din România. Aceste probleme vor fi detaliate într-o conferinţă de presă pe care Federaţia o va organiza în curând, potrivit sursei.

Liderul FSDPR, Ionel Babuş, l-a asigurat pe noul ministru de Interne că Federaţia îl va sprijini în implementarea proiectului de reconstrucţie instituţională a Ministerului de Interne. Purtătorul de cuvânt al Federaţiei, Christian Ciocan, i-a transmis ministrului de Interne scrisoarea deschisă redactată anterior de FSDPR, prin care sindicatele poliţiştilor îşi declarau intenţia pozitivă faţă de noua conducere a Ministerului de Interne. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel