FED CUP. Simona Halep nu va juca pentru România. Cine îi va lua locul- UPDATE

foto: SimoReactions ‏   @Simoreactions / Twitter
foto: SimoReactions ‏ @Simoreactions / Twitter

Simona Halep a fost trecută pe lista oficială pentru meciurile României de la Fed Cup cu Canada, dar nu va juca, scrie doartenis.ro.


 

UPDATE: Simona Halep va fi înlocuită cu Ana Bogdan (86 WTA) în echipa naţională a României pentru meciul împotriva Canadei, programat în acest week-end la Cluj-Napoca, au declarat pentru Agerpres surse din cadrul Federaţiei Române de Tenis.

----

Se pare că lucrul acesta era ştiut de federali încă din ianuarie, căci Mihaela Buzărnescu, deşi netrecută pe lista oficială, fusese convocată la lot încă de atunci.

Chiar dacă e trecută pe lista oficială, e sigur că Simona Halep îşi va încuraja coechipierele din tribune la Cluj. Ea nu este încă refăcută după accidentarea de la Australian Open şi toate lumea o sfătuieşte să nu rişte.

Pentru că nu poate anunţa încă faptul că nu joacă, deoarece mulţi fani şi-au luat bilete doar pentru a o vedea pe ea la lucru, Simona a amânat strategic decizia retragerii din echipă până miercuri: „Din punct de vedere fizic sunt destul de bine, însă talpa dreaptă este cu probleme. Totuşi, s-a dezumflat. Nu mai este aşa de umflată şi încerc să fac tratament zilnic. Marţi plec la Fed Cup şi am program normal. Vom vedea acolo dacă voi fi în stare să joc. Prioritatea mea este să am grijă de sănătate. Până nu o să fiu complet sănătoasă nu o să joc. Miercuri se decide. Voi vorbi cu echipa şi vom decide împreună”, a declarat Simona Halep sâmbătă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel