Urmărește emisiunea live


Fed Cup. Simona Halep: Avem cea mai bună generație la fete

Jucătoarea Simona Halep, numărul 1 mondial, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă susţinută la Cluj, că, din punctul său de vedere, actualele jucătoare de tenis fac partea din cea mai bună generaţia a României în acest sport. 

Întrebată de jurnalişti dacă aceasta este generaţia de aur, Simona Halep a răspuns afirmativ. 

"Da, eu cred că este cea mai bună generaţie. (...) Mereu cred că am avut fete în tenis. (...) Sper să fie şi mai multe jucătoare, junioarele să muncească mult şi să aibă încredere că se poate orice şi să avem mereu aşa echipă puternică la Fed Cup şi România să aibă aşa multe jucătoare bune", a declarat Simona Halep, în conferinţa de presă susţinută alături de colegele sale Sorana Cîrstea, Irina Begu, Mihaela Buzărnescu şi de căpitanul nejucător Florin Segărceanu. 

Are încredere în jocul său pe zgură 

Ea a mai spus că se simte bine pe zgură, că are încredere în ceea ce priveşte turneele următoare, dar că primul gând e la partida cu Elveţia din Fed Cup. 

"Mă simt bine mereu pe zgură şi am destul de multă încredere pentru turneele următoare, dar mă gândesc în primul rând la Fed Cup acum şi sper să câştig fiecare meci pe care îl joc aici. Este o suprafaţă bună pentru mine şi vom vedea ce va ieşi", a spus Simona Halep, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel