Urmărește emisiunea live


Fed Cup. Serena Williams, decizie privind întâlnirea SUA-Olanda

Serena Williams nu va juca la simplu, la Asheville, în primul tur al Fed Cup.

Jucătoarea americană de tenis Serena Williams nu va juca la simplu, sâmbătă, la Asheville, în primul tur al Fed Cup, în care echipa Statelor Unite va întâlni Olanda, ea nefiind aliniată de căpitanul echipei la tragerea la sorţi efectuată vineri.

După un an de absenţă datorată unei sarcini foarte mediatizate, Serena Williams, în vârstă de 36 de ani, care nu a mai jucat un meci oficial de la victoria obţinută la Openul Australiei în ianuarie 2017, ar putea reveni în competiţie cu ocazia acestei confruntări din Fed Cup. Însă acest lucru nu se va întâmpla sâmbătă, la simplu: Venus Williams, sora sa mai mare, şi Coco Vandeweghe, nr. 17 mondial, sunt cele două jucătoare aliniate de căpitanul echipei americane Kathy Rinaldi-Stunkel pentru meciurile de simplu de sâmbătă şi de duminică (chiar dacă, pentru a această a doua zi, pot interveni schimbări).

[citeste si]  

Serena figurează în schimb alături de compatrioata sa Lauren Davis în meciul de dublu, prevăzut duminică în caz de egalitate în întâlnirea SUA-Olanda.   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel