Fed Cup. Serena Williams, decizie privind întâlnirea SUA-Olanda

Rodica Mitu / 09 feb 2018 / 22:51

Serena Williams nu va juca la simplu, la Asheville, în primul tur al Fed Cup.

Jucătoarea americană de tenis Serena Williams nu va juca la simplu, sâmbătă, la Asheville, în primul tur al Fed Cup, în care echipa Statelor Unite va întâlni Olanda, ea nefiind aliniată de căpitanul echipei la tragerea la sorţi efectuată vineri.

După un an de absenţă datorată unei sarcini foarte mediatizate, Serena Williams, în vârstă de 36 de ani, care nu a mai jucat un meci oficial de la victoria obţinută la Openul Australiei în ianuarie 2017, ar putea reveni în competiţie cu ocazia acestei confruntări din Fed Cup. Însă acest lucru nu se va întâmpla sâmbătă, la simplu: Venus Williams, sora sa mai mare, şi Coco Vandeweghe, nr. 17 mondial, sunt cele două jucătoare aliniate de căpitanul echipei americane Kathy Rinaldi-Stunkel pentru meciurile de simplu de sâmbătă şi de duminică (chiar dacă, pentru a această a doua zi, pot interveni schimbări).

[citeste si]  

Serena figurează în schimb alături de compatrioata sa Lauren Davis în meciul de dublu, prevăzut duminică în caz de egalitate în întâlnirea SUA-Olanda.