Fed Cup. Mladenovic: Simona Halep a fost mai bună

Simona Halep
Simona Halep

Jucătoarea franceză Kristina Mladenovic a opinat că, deşi scorul arată o înfrângere clară cu Simona Halep (3-6, 1-6), meciul a fost intens, dovadă şi durata de o oră şi 40 minute, şi că unele greşeli şi ratări în momentele decisive au împiedicat partida să ia un alt curs.

Cred că toate ghemurile au fost strânse, echilibrate, iar pentru un 3-6, 1-6 a fost un meci destul de lung. Ea a fost mai bună în majoritatea ghemurilor, iar la 3-3 am avut o minge de 4-3. Am ratat de puţin, iar ea a reuşit lovituri foarte bune. Una peste alta meciul s-a desfăşurat aşa cum mă aşteptam. Cu multe raliuri cu ghemuri lungi şi din acest punct de vedere nu sunt decepţionată. Am avut însă prea multe erori la mingile finale, în momentele finale ale ghemurilor. M-am simţit bine pe teren, nu am simţit presiune, m-am luptat de la primul punct. Nu am pierdut din cauza presiunii sau că nu am putut juca. Mi-a plăcut atmosfera frumoasă, creată de fanii români şi cei francezi. Cred că ea a fost mai bună în acele puncte cheie ale meciului, a declarat Mladenovic, nr. 66 WTA, la conferinţa de presă.

Despre meciul de duminică, cu jucătoarea nr. 2 a României, Mladenovic a evitat să dezvolte subiectul, dar s-a declarat pregătită să joace şi simplu şi dublu dacă va trebui: Nu ştiu ce va fi mâine. Sunt pregătită să joc totul.

Fed Cup. Mladenovici: Suporterii francezi și români îmi dau energie 

Jucătoarea franceză şi-a amintit că a mai existat un meci de Fed Cup, găzduit de Franţa, şi în care fanii echipei vizitatoare au dominat ambianţa sonoră: Am plecat o finală de Fed Cup în 2016, acasă, la Strasbourg, şi Cehia a avut foarte mulţi suporteri de asemenea, dar mie îmi place o asemenea atmosferă. Suporterii francezi şi cei români îmi dau o energie în plus, o motivaţie. Iubesc genul ăsta de ambianţă, cred că este total normală şi frumoasă. Genul ăsta de gălăgie, de atmosferă grozavă face bine sportului.

Mladenovic s-a bucurat de atmosfera electrizantă creată de cele două galerii şi a negat, la întrebarea unui jurnalist francez, că ar fi fost deranjată de conduita suporterilor români: Nu am fost deloc deranjată sau perturbată, în niciun moment. Cum am spus, atmosfera a fost genială şi e genul de atmosferă care mă hrăneşte, care îmi place şi mă motivează în plus. A fost genial să văd o sală aşa de plină şi cred că e bine pentru sportul feminin. Îmi face plăcere o asemenea atmosferă.

Semifinala Franţa - România se joacă pe o suprafaţă de zgură instalată în Palatul Sporturilor Kindarena din Rouen, cu o capacitate de 4.976 locuri, conform informaţiilor furnizate de organizatori. Echipa Franţei este compusă din Alize Cornet, Caroline Garcia, Pauline Parmentier, Kristina Mladenovic şi Fiona Ferro, iar selecţionata României este alcătuită din Simona Halep, Mihaela Buzărnescu, Irina Begu, Monica Niculescu şi Raluca Olaru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel