Urmărește emisiunea live


Fed Cup: Kristina Mladenovic - Trăiesc emoţii de nedescris, este un moment de neuitat

Jucătoarea franceză Kristina Mladenovic, artizana victoriei Franţei în finala cu Australia din Fed Cup (3-2) de la Perth, a declarat după ultima partidă de dublu că trăieşte emoţii de nedescris, relatează AFP.

Mladenovic a adus Franţei două puncte la simplu şi alături de Caroline Garcia au câştigat punctul decisiv al victoriei în meciul de dublu.

Este dificil să spui în cuvinte ceea ce s-a întâmplat în acest weekend. Am trăit emoţii de nedescris, este un moment de neuitat. Nu aş fi crezut dacă cineva mi-ar fi spus că voi face un meci palpitant contra lui Ashleigh Barty, care era de neoprit la un moment şi este nr. 1 mondial, şi că voi ieşi mai puternică din această luptă, care a permis Franţei să conducă cu 2-1. Şi apoi să lupt din nou cu Barty, alături de Samantha Stosur, care au câştigat Grand Slam-uri la dublu, şi să reuşesc asta cu Caro (Garcia), înseamnă că aşa a fost scris, a fost destinul. E incredibil că totul s-a întâmplat de această manieră, cu suspans până la sfârşit, este chiar o istorie magnifică, a declarat Mladenovic, 40 WTA după finală.
AGERPRES/(AS/autor: Teodor Ciobanu)

Franţa a câştigat trofeul de a treia oară după succesele din 1997 şi 2003, în timp ce Australia are şapte titluri în palmares, dar ultimul datează din 1974.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel