Fed Cup - Franţa va aborda finala cu aceleaşi jucătoare care au învins România

Franţa va înfrunta Australia în finala Fed Cup, competiţia feminină de tenis pe echipe naţionale, cu aceleaşi jucătoare care au învins România în semifinale, în luna aprilie la Rouen.

Căpitanul francez Julien Benneteau a comunicat luni componenţa echipei cu care va aborda finala cu Australia de la Perth, programată pe 9 şi 10 noiembrie.

Pe listă figurează Kristina Mladenovic (39 WTA), Caroline Garcia (45 WTA), Alize Cornet (60 WTA), Fiona Ferro (63 WTA) şi Pauline Parmentier (121 WTA).

În aceeaşi componenţă, Franţa a învins România cu scorul general de 3-2 la Rouen, pe 20 şi 21 aprilie, punctul decisiv fiind obţinut în partida de dublu de cuplul Kristina Mladenovic/Caroline Garcia, care a învins în trei seturi, 7-5, 3-6, 6-4, perechea Simona Halep/Monica Niculescu.

Australia va aborda, la rândul ei, finala de la Perth cu numărul unu mondial Ashleigh Barty în rolul de lider, alături de Samantha Stosur (92 mondial), Ajla Tomljanovic (51 WTA), convocată în premieră de căpitanul Alicia Molik, Astra Sharma (102 WTA) şi Priscilla Hon (118 WTA).

Australia, care are în palmares şapte titluri de Fed Cup, vizează primul titlu în această competiţie după 1974, în timp ce Franţa va lupta pentru pentru al treilea său trofeu, după cele din 1997 şi 2002.
AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel