Fed Cup. Elveția - România. Simona Halep: Va fi ceva deosebit

Simona Halep e mulţumită de suprafaţa de joc de la Cluj, acolo unde România va înfrunta Elveţia în weekend, în barajul pentru promovarea în Grupa Mondială I a Fed Cup.

Halep e de acord cu Sorana Cîrstea, care a numit actuala echipă de Fed Cup "generaţia de aur a tenisului feminin românesc".

"Eu cred că este cea mai bună generaţie, au mai fost două jucătoare în Top 10, Irina Spârlea şi doamna Ruzici, mereu cred că am avut fete în tenis, iar acum la băieţi e Marius Copil, care vine destul de puternic. Sper să fie şi mai multe jucătoare, junioarele să muncească mult, să aibă încredere că se poate orice şi să avem mereu echipă aşa puternică la Fed Cup, România să aibă jucătoare bune", a mai spus constănţeanca, potrivit Digi Sport.

Simona Halep a fost impresionată de fiecare dată de publicul de la Cluj şi se aşteaptă la o atmosferă superbă la finalul săptămânii.

"Cu siguranţă va fi ceva deosebit, mereu este o atmosferă plăcută. Chiar şi data trecută, când am venit ca spectator, a fost incredibil şi vreau să le mulţumesc tuturor pentru faptul că vin la meciuri mereu, sunt atât de pozitivi şi ne susţin indiferent de orice. Îi aştept cu mare drag în weekend să ne susţină şi sper să fie bine pentru noi şi pentru români. E greu şi pe teren, am emoţii, îmi doresc foarte mult să câştig meciurile pe care le joc. În tribună am emoţii pentru jucătoarele din teren, e diferit, dar e la fel de plăcut", a spus liderul WTA.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel