Fed Cup. Buzărnescu - Caroline Garcia, rezultat final

Mihaela Buzărnescu
Mihaela Buzărnescu

Echipele României şi Franţei sunt la egalitate, 1-1, în semifinalele Fed Cup, după ce Mihaela Buzărnescu a fost învinsă de Caroline Garcia cu 6-3, 6-3, sâmbătă, la Rouen, în al doilea meci de simplu al confruntării.

Garcia (21 WTA) a obţinut victoria după o oră şi 26 de minute, în care a controlat ostilităţile în faţa unei adversare, Mihaela Buzărnescu (30 WTA) greşind destul de mult.

Garcia a început excelent şi a condus cu 3-0 şi 4-1, Buzărnescu s-a apropiat la 4-3, dar Garcia şi-a făcut serviciul şi a încheiat primul set pe serviciul româncei, cu 6-3.

În actul secund, cele două jucătoare au mers cap la cap până la 3-3, când Garcia a reuşit break-ul. Franţuzoaica şi-a făcut apoi serviciul, iar apoi a încheiat meciul cu 6-3.

Diferenţa s-a făcut la punctele cu al doilea serviciu, 75% pentru Garcia şi 39% pentru Buzărnescu. La winners, românca a avut 14-13, dar a şi greşit mai mult, 32-25 la erori neforţate.

Fed Cup. Simona Halep a adus primul punct pentru România 


În primul meci de simplu, Simona Halep a învins-o pe Kristina Mladenovic cu 6-3, 6-1.

Duminică sunt programate alte două meciuri se simplu, Halep - Garcia şi Buzărnescu - Mladenovic, urmate de partida de dublu Irina Begu/Monica Niculescu - Caroline Garcia/Kristina Mladenovic.

Semifinala Franţa - România se joacă pe o suprafaţă de zgură instalată în Palatul Sporturilor Kindarena din Roeun, cu o capacitate de 4.976 locuri, conform informaţiilor furnizate de organizatoarea meciului.

România înfruntă Franţa pentru a doua oară în Fed Cup. Primul meci s-a disputat în 1976, când româncele Virginia Ruzici şi Florenţa Mihai s-au impus cu 3-0 în finala turneului de consolare al competiţiei găzduite la Philadelphia, în SUA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel