Fed Cup 2019. Val de reacții dure după meciul la dublu: Ăsta este adevărul!

Sunt reacții critice pe Facebook după meciul la dublu din Fed Cup din această seară: Kristina Mladenovic/Caroline Garcia vs. Monica Niculescu/Simona Halep. 

”Cu riscul să primesc restricție sau chiar să fiu dat afară- n.r. din grupul de susținători ai Simonei Haleo- nu pot să țin în mine ce gândesc... Irina Begu și Mihaela Buzărnescu și-au bătut joc de munca Simonei... Dacă e sa luați măsuri, asta e, da` nu vreau să ascund adevărul” a scris un fan al Simonei Halep. 

Au urmat multe comentarii: 

- Așa este!!! Simona a jucat contra Franței!!! Singură împotrivă tuturor!!!

- Ăsta este adevărul. 

- Așa este... Simona a muncit și a făcut tot ce a depins de ea. 

- Nu e vina lor, ele atat au putut. Problema e a sistemului romanesc ca nu a putut produce mai multe jucatoare de valoare.

- Da, din păcate oamenii responsabili de organizarea acestui eveniment au părut depășiți de situație și ce este mai trist este ca întâlnim din ce in ce mai des astfel de situații.

- Fetele nu si-au batut joc de nimic, pur si simplu Simona le-a tras intr o lupta prea tare pentru ele.

- Buzarnescu ar fi putut lupta muuult mai mult sincer. E greu sa joci la acest nivel dar se putea mai mult nu doar sa ne bazam pe Simona.

- Simona o jucătoare extraordinara, singura nu poate învinge toată echipa Franței. Pacat pt ea și pt fanii din întreaga lume. Capul sus. Hai Romania

- Simona este in top 5 de 6 ani ! Este la alt nivel decat celelalte. Ce nu e clar? Cerem unor jucatoare care nu sunt la forma lor maxima sa bata pe toate lumea. Au facut ce au putut. SIMONA a facut echipa sa viseze...atat! In semifinale nu au ajuns nici USA, nici Germania...nici Cehia. Hai sa le felicitam si cu asta basta!

- Sa nu o bați pe Parmentier... Și cu asta nu mai zic nimic. 

-  A fost Franta-Halep. 

- E adevărat ca doar Simona a fost dar pana la bătaie de joc e mult. Fetele astea au un anumit nivel și încearcă sa își facă treaba, dacă avem o valoare ca Simona, care ne-a adus aici nu înseamnă că munca fetelor este 0. Ar fi mai ok sa fim la nivelul băieților și sa ne luptam cu țări africane? 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel