FCSB, transferuri. Dragoș Nedelcu, clauză de reziliere imensă

Gigi Becali are, din nou, gânduri mari cu FCSB, după ce a ocupat pentru a patra oară consecutiv locul al doilea în campionat.

În afară de plecarea anunțată a antrenorului Mihai Teja, Becali mai pregătește o serie de transferuri, el dorind să renunțe la câțiva jucători care fie n-au confirmat, fie au oferte bune. Una dintre plecările așteptate este ce a lui Dragos Nedelcu.

Nedelcu avea o clauză de reziliere de 2 milioane de euro, însă Becali a modificat-o. Acum cere 5 milioane pe mijlocașul său. "Dragoş Nedelcu este de vânzare, dar echipa care îl vrea să îmi plătească 5 milioane de euro. I-am dat hârtie de transfer de 5 milioane de euro. Păi Nedelcu e fotbalist! Renunţ eu aşa uşor la el? O să fie şi la Euro U-21 acum în vară, e fotbalist. Cum să renunţ aşa uşor la el?", a declarat Gigi Becali pentru FANATIK.

Dragoș Nedelcu a venit de la Viitorul din postura de campion al României, în luna august a anului 2017, pentru 2,1 milioane de euro. Nedelcu are contract cu FCSB până în 2022. Mijlocaşul defensiv în vârstă de 22 de ani va prinde, cel mai probabil, lotul naţionalei de tineret pentru Campionatul European U-21.

Citește și:

Ultrașii roș-albaștri, mesaj dur anti-Șumudică. Becali, atenționat

Barcelona sparge banca. Transferuri de sute de milioane de euro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel