FCSB. PLECARE în plin sezon. Becali: Am REZILIAT contractul

Becali a anunțat că un jucător a plecat deja de la FCSB.

Trecut pe linie moartă ca urmare a evoluţiilor dezamăgitoare din startul lui 2018, Ionuţ Larie a fost înştiinţat de multă vreme de Becali că nu va mai prinde lotul şi, cum nu avea niciun sens ca un jucător de 31 de ani să rămână la o echipă unde nu e dorit şi să fie trimis la formaţia secundă, cele două părţi au bătut palma pentru o despărţire amiabilă. Larie şi-a primit banii până la finalul contractului, a renunţat la angajamentul semnat pe sezonul viitor, iar acum, după doar 24 de meciuri în roşu şi albastru, e nevoit să-şi caute altă echipă.

"Larie a plecat deja, nu ne interesează jucătorii pe care nu contăm! Am semnat contractul cu el, a renunţat el la ultimul an de contract şi i-am dat banii până la final, adică până în vară", a dezvăluit Becali, joi dimineaţă, la Pro X, potrivit Prosport.

Dacă Larie şi-a făcut bagajele, numele importante din lotul FCSB nu au niciun fel de motiv de îngrijorare. Deşi s-a zvonit că e nemulţumit şi că ar dori să plece, Benzar i-a transmis lui Becali că nu e cazul de o măsură extremă, în timp ce situaţia lui Budescu a reintrat în normal.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel