FCSB, pe tobogan. Becali: Nu a fost lucru omenesc ce s-a întâmplat aseară!

Gigi Becali
Gigi Becali

Gigi Becali este supărat pe elevii săi, ceea ce este și normal, iar unul dintre motivele descoperite de el este faptul că nu prea se leagă pasele.

Cea mai mare problema la FCSB a fost descoperită de Gigi Becali. Este vorba despre... posesie.

"E normal să te superi când te bate Mediaș, când cei mai buni jucători ai lor au plecat, iar ei te bat cu jucători care au salarii de 4.000 de euro. Bine, noi am odihnit patru jucători, iar încă vreo trei nu sunt complet refacuti din punct de vedere fizic. Cea mai mare nenorocire e că nu avem atacant.

Oricum, așa ceva nu s-a mai întâmplat niciodată în lume. Doi portari și amândoi să greșească la două goluri. Doi fundași centrali să fie eliminați. Salomao să nu dea gol cu poartă goală în prima repriză, Oaida și Român se dau cap în cap. Nu a fost lucru omenesc ce s-a întâmplat aseară!", a declarat Gigi Becali la Pro X.

Becali a spus că studiază chiar și cifrele InStat ale jucătorilor săi și a aflat că roș albaștrii aleargă, însă nu pasează cum trebuie.

"Dacă alergi mai mult decât adversarul și el te bate înseamnă că o faci fără cap sau că nu ai valoare, dar noi valoare avem. Am alergat, iar ei au plimbat mingea. Nu mă pricep tehnic și tactic, nu știu astea, dar ce trebuie să facă un antrenor că să aibă echipa posesie?! Am rămas cu asta în cap, posesie, posesie, posesie...", a mai declarat Becali.

Citește și: Gică Hagi l-a luat pe Cosmin Matei la Viitorul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel