FCSB - Lugano, umilință. Becali, dezlănțuit împotriva echipei

becali
becali

FCSB a pierdut acasă partida cu Lugano (1-2), echipă care nu mai avea niciun niciun obiectiv în grupă. FCSB a pierdut astfel primul loc în grupă iar Becali s-a dezlănțuit.

"Ne minţim, nu avem echipă. Cu echipa asta nu poţi face paşi mari în Europa. Dacă nu baţi pe Lugano ca să te duci pe primul loc, nu poţi avea pretenţii. Nu fac ei parte din lot? Nu e nicio supărare.

Să vedem dacă vin întăriri, au lipsit azi 4-5 jucători, avem 4-5 accidentaţi, am avut şi 11 metri azi. Te baţi cu Arsenal şi cu Milan cu Golofca?", a declarat Becali la ieşirea de la stadion.

"Nici apărare n-am avut. Nedelcu, nu înţeleg, ori fundaş central, ori mijlocaş. Numai acolo l-am văzut. Nu ştiu ce se întâmplă. N-are rost... Apărarea nu mai face faţă când mijlocul e praf, când ai 4-5 jucători care nu-ţi joacă. Dacă jucau Pintilii, Budescu, Man sau Gnohere de la început... Nu sunt supărat, se întâmplă, au avut două ocazii şi au dat două goluri.

E vorba de valoare şi de concentrare. Şi azi dacă întram motivaţi nu aveam cum să pierdem meciul acesta. Va fi altfel pentru că avem cuţitul la os, când e aşa jucăm altceva. Nu ştiu, că nu mai ţin cont, că nu mai fac socotelile astea, de 30-50 de mii nu le mai fac. Ca dovadă că nu am pus titularii când era vorba de încă 600.000 de mii. Nu cred că avem... E greu, nu. Vreau un nume mic, ca să putem trece mai departe. Atunci când eşti echipă mare, nu contează că schimbi 4 jucători în echipă trebuie să câştigi cu Lugano.

Nu am sunat, Dică a decis să-l schimbe pe De Amorim. Nu m-a interesat, nu era un meci după care să mă enervez. Golofca mai are şanse să fie vândut, la De Amorim nu mai am nicio încredere în el. Atalanta, să vedem dacă iese, nu?", a mai declarat Becali la Digi Sport.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel