FCSB - FK Mlada Boleslav | Unde putem vedea LIVE partida

Mircea F. Cristian / 06 aug 2019 / 13:33

PArtida FCSB - FK Mlada Boleslav va putea fi urmărită de fanii din întreaga lume.

Meciul dintre FCSB şi echipa cehă FK Mlada Boleslav, de joi, din turul al treilea preliminar al Europa League la fotbal, va fi transmis live pe Facebook pentru fanii din afara României, a anunţat vicecampioana României.

''În urma numeroaselor mesaje primite de la fanii din întreaga lume, care îşi doresc să vizioneze meciurile FCSB în cupele europene, suntem bucuroşi să vă anunţăm că meciul cu FK Mlada Boleslav, din turul al treilea preliminar al UEFA Europa League, de joi seară, va fi live pe pagina noastră de Facebook. Meciul va fi disponibil pentru vizionare doar pentru suporterii din afara României. Pentru suporterii din România, meciul va putea fi vizionat la Pro TV, post căruia îi mulţumim pentru sprijinul acordat'', anunţă clubul.

Partida dintre FCSB şi Mlada Boleslav va avea loc joi, de la ora 21:30, pe Stadionul ''Marin Anastasovici'' din Giurgiu, în prima manşă a turului al treilea preliminar al Europa League. Manşa secundă se va juca pe 15 august în Cehia.

Dacă va trece de FK Mlada Boleslav, FCSB va da piept în play-off-ul Europa League cu Ventspils FK (Letonia) sau Vitoria Guimaraes (Portugalia), prima partidă urmând să aibă loc în România.