FCSB - Craiova | Mangia vede un joc perfect. Ce va face portarul care a bătut un 11 metri

Devis Mangia a transmis un mesaj puternic jucătorilor săi, înaintea meciului cu FCSB de suminică.

Vineri, într-o conferinţă de presă premergătoare meciului cu FCSB, antrenorul Universităţii Craiova, Devis Mangia, a subliniat că nu ar fi mulţumit cu un rezultat de egalitate cu FCSB duminică, pe Arena Naţională: "Mergem acolo ca să obţinem maximum posibil. Va fi un meci important şi cred că şi interesant din punct de vedere tehnic", a declarat Mangia. "În meciuri atât de importante trebuie să joci perfect", a adăugat italianul. "Se poate întâmpla orice în acest meci", a mai opinat el

Italianul a menţionat că atacantul bosniac Elvir Koljic a suferit o ruptură la un meci a echipei sale naţionale şi nu este clar când va putea evolua din nou. "Sunt sigur că cine va juca în poziţia lui Koljic va face un meci foarte bun", a spus el.

Legat de faptul că Andrei Cristea este folosit puţin, Mangia a afirmat că fotbalistul său "a înţeles că sunt decizii din punct de vedere tactic". Mangia s-a referit şi la criticile aduse lui Nicuşor Bancu după evoluţiile la naţională. În opinia sa, Bancu este "un jucător foarte, foarte bun", care poate evolua "pe toate poziţiile de pe banda stângă".

Citește și: Camora (CFR Cluj) ar putea juca în naționala României. Decizia fotbalistului

De asemenea, tehnicianul a dezvăluit că Alexandru Mitriţă, fostul jucător al Craiovei, nu a avut "niciun fel de problemă" cu el.

În altă ordine de idei, Mangia a amintit că are "o foarte bună relaţie" cu Dan Petrescu, care a revenit pe banca tehnică a lui CFR Cluj. "Este un antrenor important, foarte bine pregătit, care a demonstrat că ştie cum se câştigă campionatul. Este un avantaj" pentru CFR Cluj, a apreciat Mangia.

Portarul craiovean ar mai bate un 11 metri



La conferinţa de presă, portarul Mirko Pigliacelli a afirmat: "Avem calitate pentru a câştiga meciul."

Întrebat dacă va executa din nou un penalty, goalkeeperul italian a răspuns: "Îmi place să am şi joc de picior. Fac asta, însă până la urmă joc în poartă şi antrenorul este cel care decide loviturile de pedeapsă şi tot ce mai trebuie. Unde ne ducem, nu ne ducem ca să pierdem. Trebuie doar să ne facem treaba şi să fim concentraţi. (...) Nu se poate spune că e o revanşă, trebuie să învingem. Nu mergem acolo ca să facem un egal ori să pierdem", a spus Pigliacelli.

Echipa craioveană va merge cu trenul la Bucureşti şi se va întoarce cu autocarul. Partida de duminică din etapa a 3-a a play-off-ului Ligii I de fotbal va avea loc de la ora 20:30. Ultimul meci dintre cele două echipe, tot pe Arena Naţională, a fost câştigat de FCSB cu scorul de 3-2.

Citește și: Suferința lui Dan Petrescu, după plecarea din România la Guizhou

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel