FCSB - Craiova | Bogdan Vintilă abia așteaptă derby-ul cu oltenii. Un jucător, anunțat titular cert, fapt fără precedent

Bogdan Vintilă le insuflă încredere jucătorilor săi înainte de derby-ul cu CSU Craiova, anunțând că nu are teamă de olteni.

Bogdan Vintilă, antrenorul FCSB, susține că nu e impresionat de forța colectivă a oltenilor.

"Craiova are jucători care pot face diferenţa, dar ca joc al echipei nu vreau să comentez. Trebuie să jucăm doar la victorie. Cele trei puncte puse în joc vor da o stare de încrâncenare pe teren, dar noi ne dorim să jucăm un fotbal bun şi să câştigăm. Aşteptăm cu nerăbdare acest joc pentru că vrem să ne continuăm drumul către locul 1. Vrem să încheiem anul cu un rezultat pozitiv în faţa Craiovei, pentru că ultima impresie contează”, a spus Vintilă într-o conferință de presă.

Jucătorul anunțat titular

”Ne dorim să câştigăm cele trei puncte. Universitatea Craiova este o echipă puternică, o echipă cu jucători şi un antrenor foarte valoroşi şi tocmai de aceea ne dorim victoria pentru că ea ne dă şi măsura valorii noastre. O victorie ne-ar consolida poziţia în clasament, prezenţa în play-off", a declarat antrenorul FCSB-ului.

Vintilă a dezvăluit că grecul Soiledis va fi pe teren contra Craiovei.

"Aristides Soiledis va juca în meciul cu Universitatea Craiova, nu am spus asta niciodată, dar o spun acum. El este pregătit, dar nu zic şi pe ce post va juca", a adăugat antrenorul în vârstă de 47 de ani.

FCSB - Craiova va fi în direct la Digi Sport 1 duminică, de la ora 20,00.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel