Urmărește emisiunea live


FCSB are antrenor: Bogdan Vintilă anunțat oficial de Gigi Becali

Bogdan Vintila noul antrenor FCSB. foto: @viitorulfc - FB
Bogdan Vintila noul antrenor FCSB. foto: @viitorulfc - FB

Chiar dacă a încercat să păstreze secretă numirea noului antrenor al FCSB, cel puțin până vineri, Gigi Becali a dezvăluit după meciul cu Guimaraes numele celui care va prelua banca tehnică a echipei.

Tehnicianul Bogdan Argeş Vintilă va fi instalat, vineri, în funcţia de antrenor principal al echipei de fotbal FCSB, a declarat, joi noaptea, finanţatorul grupării, Gigi Becali.

'Mâine de la 10:15 o să vedeţi noul antrenor, nu mai e secret acum, Bogdan Vintilă este antrenor. Nu m-am sfătuit cu Hagi, dar i-am spus că vreau să joace filozofia lui Hagi. L-am vrut şi pe Cătălin Anghel, am vrut antrenor care să aibă filozofia lui Hagi, antrenament, antrenament, antrenament. Eu am vorbit doar cu Florin Tănase când m-am hotărât să îl pun şi mi-a spus că e un antrenor pe care îl cunoaşte, a lucrat cu el (n.r. - la FC Viitorul). Eu am vorbit cu Bogdan Vintilă şi a zis că o să îl ţină pe Vergil Andronache antrenor secund. Nu ştiu cu cine vine, o să aducă staff-ul lui', a declarat Becali la televiziunea Pro X.

În timp ce se afla în direct, Becali a afirmat că a fost oprit de poliţie în timp ce vorbea la telefon. Tot la postul Pro X, directorul sportiv al FCSB, Narcis Răducan, a menţionat că noul antrenor va fi prezentat, vineri, la ora 10:15, în cadrul unei conferinţe de presă.

'Mâine dimineaţă la ora 10:15 vom organiza o conferinţă de presă în care patronul nostru îl va prezenta pe noul antrenor. Domnul Andronache va rămâne în cadrul clubului, probabil chiar în staff-ul noului antrenor. Şi-a făcut datoria şi a demonstrat că este un câştig pentru clubul nostru indiferent unde va lucra. Cred că este onorat să continue la FCSB, şi-a câştigat acest drept', a spus directorul sportiv.

În vârstă de 47 de ani, fostul portar Bogdan Argeş Vintilă, a activat ca antrenor secund al lui Gheorghe Hagi la Galatasaray, apoi a fost principal la FC Viitorul Constanţa, selecţioner la naţionala U 17 a României, ultima oară conducând formaţia FC Voluntari.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel